Fenerbahçe taraftarı Acun Ilıcalı'ya tepkili! Ferdi Kadıoğlu ucuza mı gitti?

Fenerbahçeli taraftarlar Acun Ilıcalı'nın, geçmişte Ferdi Kadıoğlu hakkındaki, "30 milyon euroluk teklifler bizim için artık normal ve bizi heyecanlandırmıyor" sözlerine tepki gösterdi.

SPOR 24.08.2024, 14:00
1
Fenerbahçe taraftarı Acun Ilıcalı'ya tepkili! Ferdi Kadıoğlu ucuza mı gitti?
Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu,  İngiliz ekibi Brighton'a transfer oldu. Ferdi İngiliz kulübü ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İngiltere'ye gitti. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere'ye gidecektir" denildi.

Ferdi'ye yaklaşık 30 milyon euro bonservis bedeli ödenecek olan yıldız futbolcunun gidişi sonrası akıllara Acun Ilıcalı'nın sözleri geldi.

Acun, Ferdi Kadıoğlu hakkında geçtiğimiz aylarda açıklama yapmış ve bonservis bedelini belirlemişti. Ilıcalı, "Ferdi'ye gelen 30 milyon euroluk teklifler bizim için artık normal ve bizi heyecanlandırmıyor" demişti. Acun'un bu sözleri sonrası taraftarlar devreye girdi. Sarı-lacivertliler, "Hani 30 milyondan fazlasına gidecekti", "Niye ucuza verdiniz o zaman" şeklinde yorumlar yaparak Acun Ilıcalı'yı eleştirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 13 Eylül 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:12
Öğle 12:40
İkindi 16:11
Akşam 18:57
Yatsı 20:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı