Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor! Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu'ndan sonra Milli futbolcu İsmail Yüksek'inde takımdan ayrılacağı aktarıldı.

SPOR 23.08.2024, 08:05
2
Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor! Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti
Fenerbahçe yeni sezon öncesi yeni kadro planlaması kapsamında yeni transferler yapmaya devam ederken, ayrılıklar peş peşe gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılmasından sonra bir diğer Milli Yıldız olan İsmail Yüksek'in takımdan ayrılacağı iddia edildi. 
Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe'de herkes Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığına kendini hazırlamıştı ancak İsmail Yüksek için Fransa'dan herkese sürpriz olan bir teklif geldi. Başkan Ali Koç, teknik direktör Mourinho'nun da onayıyla teklife çok sıcak bakıyor.
Fransız ekibi olan Lille  takımı İsmail Yüksek için bağlantı halinde olduğu Lig-1 takımının 15 milyon Euro hazırladığını aktarıldı. Fenerbahçe yönetimi aracı menajere "teklifi görelim. Değerlendirmemizi yapalım" cevabı verdi.
Fenerbahçe yönetimi şu anda Fransa'dan tahminlere göre Lille'den gelecek teklifi değerlendirmeye aldı. Lille, Bentaleb'i sakatlığı nedeniyle sorun yaşıyor. Elinde sadece 35'lik Andre kaldı. Teknik direktör Genesio'nun da Rennes de çalıştığı dönemden de İsmail Yüksek'e bir ilgisi var.
Lille "temiz" 15 milyon Euro verirse Fenerbahçe, İsmail Yüksek'i gönderecek. Bonuslar ya da sonradan satış opsiyonları ile 15 milyon Euro bulunacak bir teklif kabul edilmeyecek. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 13 Eylül 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:12
Öğle 12:40
İkindi 16:11
Akşam 18:57
Yatsı 20:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı