Fenerbahçe'nin ilk hamlesi Levent Mercan, Mourinho 2 yıldızı istiyor

Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Eksik bölgeleri kuvvetlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin ilk can suyu sol bek tarafına oldu. Ayrıca takım yıldız isimleri de radarına aldı.

SPOR 15.06.2024, 14:10
Fenerbahçe'nin ilk hamlesi Levent Mercan, Mourinho 2 yıldızı istiyor
Fenerbahçe, dünya futbolunun önde gelen teknik direktörlerinden Jose Mourinho’yu takımın başına getirerek büyük bir sürprize imza attı. Sarı-lacivertliler, bu hamle ile transfer piyasasında da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
2024/2025 sezonuna damga vurmayı hedefleyen Fenerbahçe, kadrosunu yıldız futbolcular ile güçlendirmek için kolları sıvadı. İşte Fenerbahçe’nin mercek altına aldığı ve takıma katmak istediği isimler.

Tottenham’ın başarılı oyuncusu Heung-min Son, son zamanlarda Türk basınında çok sık yer alan Fenerbahçe transfer iddiaları ile alakalı konuştu.
Asya Dünya Kupası Elemeleri’nde Çin ile karşılaşan Güney Koreli yıldız, maçın ardından yaptığı açıklamada, transfer söylentilerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
Tottenham’a olan bağlılığını vurgulayan Son, Kulüp ile herhangi bir görüşme yapmadığını, sözleşmesinin hala devam ettiğini ve Premier Lig’de hedeflerine ulaşmak için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Fenerbahçe’nin transferdeki ilk adımı, sol bek pozisyonu için oldu. Fatih Karagümrük’ten genç yetenek Levent Mercan’ı renklerine bağlayan Kanarya, 23 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık anlaşma sağladı.
TRT Spor’un haberine göre, Mercan’ın transferiyle savunmanın sol kanadını güçlendiren Fenerbahçe’nin, diğer transfer hedefleri arasında Robert Lewandowski ve Karim Benzema gibi dünya yıldızlarının olduğu iddia edilmişti.
Ancak Lewandowski’nin Fenerbahçe ile ilgili iddiaları yalanlaması, sarı-lacivertlilerin diğer transfer planlarını merak konusu yaptı.

Fenerbahçe’nin, Mourinho’nun gelişiyle birlikte Tottenham’ın yıldızı Heung-min Son’u transfer etme ihtimali, futbolcunun son açıklamalarıyla daha da belirsizleşti. 31 yaşındaki yıldızın Tottenham ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor ve güncel piyasa değeri 45 milyon Euro olarak gösteriliyor.
Fenerbahçe’nin, yıldızlarla dolu bir kadro kurma hayalleri, transfer döneminin ilerleyen günlerinde netleşecek. Sarı-lacivertlilerin transferdeki cesur adımları, taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor ve yeni sezon öncesinde takımın nasıl bir görünüm kazanacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Haziran 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:14
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı