Fenerbahçe'nin yeni kanat silahı: 10 Milyon euroluk Fransız yıldız

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda kanat bölgesine takviye yapmak için harekete geçti. Hedefte, Fransız yıldız Armand Lauriente var.

SPOR 01.07.2024, 21:20
 Fenerbahçe'nin yeni kanat silahı: 10 Milyon euroluk Fransız yıldız
Süper Lig'de transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için önemli adımlar atıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun talepleri doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolunda iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor.
Bu doğrultuda kanat bölgesine Fransız bir yıldızı transfer etmek için harekete geçen Fenerbahçe, 10 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. İşte transferin detayları...

EURO 2024'te A Milli Takım ile bulunan İsmail Yüksek, Fenerbahçe'den ayrılma konusunda henüz net bir karar vermedi. Avrupa'ya transfer olma isteği olan başarılı futbolcunun, takımın başına Mourinho'nun gelmesiyle kararını yeniden gözden geçireceği öğrenildi. Bu durum, Fenerbahçe'nin transfer planlarını da etkileyebilir.
Sol bek pozisyonuna Karagümrük'ten Levent Mercan'ı alan Fenerbahçe, şu anda stoper, 6 numara ve santrfor pozisyonlarına da yoğunlaştı. Ancak sarı-lacivertli ekip, bir yandan da kanatları güçlendirmeyi hedefliyor.
Geçtiğimiz sezon sol kanatta oynayan Dusan Tadic'i 10 numara olarak düşünen Jose Mourinho, sol kanat için yönetimden çalım yeteneği yüksek ve hızlı bir oyuncu talep etti.

Sportif direktör Mario Branco, Mourinho'nun isteği doğrultusunda ilk olarak Sassuolo ile küme düşen Armand Lauriente'ye yöneldi. 25 yaşındaki Fransız yıldız, Serie B'de oynamak istemediği için takımdan ayrılmak ve kariyerine yeni bir yön çizmek istiyor.
Bu durum, Fenerbahçe'nin iştahını kabarttı ve Lauriente için İtalyan ekibi 10 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Lauriente'nin sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Fenerbahçe'nin, bu transfer için yakın zamanda masaya oturarak pazarlıklara başlaması bekleniyor. Lauriente'nin transferiyle oyunun hızlanacağını düşünen Mourinho, 2-13 Temmuz'daki Avusturya kampına transferlerin yetişmesini istiyor. Lauriente'nin gelişiyle birlikte Fenerbahçe'nin hücum gücünün artması bekleniyor.
Fenerbahçe'nin bu hamlesi, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Mourinho'nun istekleri doğrultusunda yapılan bu transferin, takımın şampiyonluk yolunda önemli bir adım olacağı düşünülüyor. Lauriente'nin yetenekleri ve hızıyla Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 04 Temmuz 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:17
Öğle 12:48
İkindi 16:39
Akşam 20:09
Yatsı 21:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı