Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den neden ayrıldığını açıkladı! Mourinho detayı dikkat çekti

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ilk defa The Athletic'e röportaj verdi. Ferdi Kadıoğlu, ''EURO 2024'ten sonra kendimi geliştirmek için daha büyük bir lige gitmenin zamanı gelmişti. Brighton'ın bana sunduğu plan ilgi çekiciydi.'' açıklamalarında bulundu.

SPOR 17.09.2024, 08:00
Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den neden ayrıldığını açıkladı! Mourinho detayı dikkat çekti
Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olmasından ilk kez ayrılık nedeni açıkladı. 30 milyon euroluk  ücretle ile birlikte İngiliz ekibine imza atan Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe tarihine geçmişti.  Ferdi Kadıoğlu, bu transfer süreci hakkında  The Athletic'e röportaj verdi. 

Milli futbolcu kariyer gelişimi için doğru adımı attığını aktardı.

Ferdi Kadıoğlu, Jose Mourinho ile Fenerbahçe'de geçirdiği kısa süreyi anlattı.

Geçtiğimiz günlerde 30 milyon euroluk  ücretle ile birlikte İngiliz ekibine imza atan milli futbolcu, Fenerbahçe'ye tarihindeki en yüksek bonservis gelirini kazandırmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi
Ferdi, "Fenerbahçe'deki altı senenin ardından ayrılmak zordu. Taraftarlar beni, ben de kulübü çok fazla seviyordum. Onların önünde oynamak ayrıcalıklı bir histi. Ancak EURO 2024'ten sonra kendimi geliştirmek için daha büyük bir lige gitmenin zamanı gelmişti. Brighton'ın bana sunduğu plan ilgi çekiciydi. Büyük kulüplere sürekli oyuncu satan bir takımdan duyduğum bu projeye inandım." dedi.
Ferdi,  "Mourinho ile 3 hafta çalıştım ama büyük bir ders aldım. Oyundaki olası senaryolara göre sahada hareket etmeyi öğrendim. O kazanmayı çok seviyor, sadece kazanmak istiyor. Maçtaki farklı olaylar için türlü çözümleri her zaman hazır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:57
Güneş 06:17
Öğle 12:37
İkindi 16:05
Akşam 18:48
Yatsı 20:03
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı