Gabriel Sara'dan Galatasaray'a çılgın bonservis! Rekor kıracak

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara gösterdiği başarılı performansla sarı kırmızılı yönetimin beklentilerini boşa çıkarmadı. Galatasaray Yönetimi, 18 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan ve 5 yıllık sözleşme imzalanan Gabriel Sara'nın satışından rekor bir gelir hedefliyor.

SPOR 19.10.2024, 12:05
Gabriel Sara'dan Galatasaray'a çılgın bonservis! Rekor kıracak
Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz İngiltere Championship takımı Norwich City'den 18 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Gabriel Sara, yüksek maliyetiyle eleştiri konusu olsa da gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor.
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Brezilyalı futbolcu için önyargılı tepkiler yerini övgüye bırakırken, sarı kırmızılı yönetimin de Sara'dan beklentisinin büyük olduğu öğrenildi.
5 senelik sözleşmeye imza atan 25 yaşındaki futbolcu için yöneticilerin "Sara’yı aldığımızda çok eleştirilmiştik. 8 numarada artık bir sorunumuz yok ve bu şekilde devam ederse astronomik rakamları görecek. Böyle giderse bize maliyetinin 2 katına satacağız. Brezilya Milli Takımı da yapabilir. Galatasaray, Sara’dan 40 milyon euro kazanır. Daha erken işini bitirseydik ekstradan 5 milyon euro vermek zorunda kalırdık" yorumunu yaptığı ileri sürüldü.
Sara'nın 40 milyon Euro'ya satılması halinde sarı kırmızılı kulüp yeni bir rekor da kırmış olacak. Süper Lig'den yurt dışına yapılan futbolcu satışlarında en yüksek bonservis bedeli iki futbolcuya ait. Galatasaray'dan Bayern Münih'e giden Sacha Boey ile Fenerbahçe'den Brighton'a satılan Ferdi Kadıoğlu kulüplerine 30'ar milyon Euro kazandırmıştı.
Gabriel Sara, sarı kırmızılı takımda çıktığı 11 resmi maçta 826 dakika sahada kalırken 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Ekim 2024
İmsak 05:24
Güneş 06:43
Öğle 12:29
İkindi 15:34
Akşam 18:04
Yatsı 19:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı