Galatasaray, 5 yıllık sözleşme imzalayacak ve 2 milyon Euro maaş verecek!

Kerem Aktürkoğlu'nu 12 milyon Euro'ya Benfica'ya gönderen Galatasaray, bir diğer milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ı kadrosunda tutmak için rekor bir zam yapmaya hazırlanıyor.

SPOR 07.09.2024, 14:40
1
Galatasaray, 5 yıllık sözleşme imzalayacak ve 2 milyon Euro maaş verecek!
Galatasaray yönetimi, Kerem Aktürkoğlu'nun gidişi sonrası Barış Alper Yılmaz'ı takımda tutmaya kararlı. Yönetim, yıllık 10 milyon TL alan genç oyuncuya rekor bir zam yapmaya hazırlanıyor. Aslan'ın Barış için reddettiği dev kulüp de belli oldu. 

Kanat rotasyonunda Kerem'i Benfica'ya satan Galatasaray, bir başka yerli yıldızı Barış Alper için Portekiz'den gelen teklifi düşünmeden reddetti.
Porto'nun ilgilendiği Barış Alper Yılmaz'ı satmaya yanaşmayan Sarı Kırmızılı kulüp, pazarlığa bile oturmadı.

Yönetim, 13 Eylül'de sona erecek transfer döneminin ardından Barış Alper'in sözleşmesini uzatacak. 2000 doğumlu milli futbolcuyla 5 yıllık yeni anlaşma imzalanacak ve ücreti 2 milyon Euro'ya çıkarılacak.
Galatasaray'da yerli oyuncularda şu an en çok kazanan isim, 1 milyon Euro ile Kerem Demirbay...
Yeni sözleşme hazırlanan Barış Alper'e yerli oyuncularda tavan ücreti alacak şekilde düzenleme yapılacak ve performansı ödüllendirilmiş olacak.
Yaz transfer döneminde Avrupa'dan birçok kulüp, 24 yaşındaki yıldız oyuncunun durumunu sordu ancak Galatasaray cephesi, Barış Alper'e göre sezon planlaması yaptı.
Milli futbolcu dışındaki kenar forvetlere (Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Tete ve Zaniolo) gelen teklifler ise değerlendirildi.
Kaynak: Sabah

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:15
Öğle 12:39
İkindi 16:08
Akşam 18:52
Yatsı 20:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı