Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan, Osimhen ve Maruo Icardi yanıtı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avrupa Ligi'ndeki PAOK maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

SPOR 25.09.2024, 08:45
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan, Osimhen ve Maruo Icardi yanıtı
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'ndeki PAOK maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Okan Buruk hafta sonu oynadıkları derbiyle ilgili gelen soruları da yanıtladı.
PAOK maçı hakkında konuşan Buruk ''Avrupa Ligi bizim için bir hedef. Şampiyonlar Ligi'nde olmak önemliydi. Avrupa Ligi'nde yarışmak yeni hedefimiz. Başarılı olacağımıza ve hedeflerimize gidebileceğimizi düşünüyoruz. Kazanarak başlamak çok önemli. Son maçlardaki sonuçlar bize olumlu yansıyor. Bu 4. maçımız, hafta sonu bir maç daha oynayacağız. Hedefimiz kazanmak. Galatasaray ve Türk futbolu için kazanarak iyi işler yapmak istiyoruz. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Taraftarımızın bizimle olacağını biliyoruz'' dedi.
Icardi ve Osimhen hakkında da konuşan Okan Buruk ''Icardi'yi maç kadrosuna almak istedik. Bizimle olmak istedi Fenerbahçe maçında. Hazırlanma sürecindeyiz sakatlık sonrası. Elbette ikisi bir arada oynayacak. Belki üçü de bir arada oynar. Başarı ve takım oyunu üzerine odaklanmamız gerekiyor. Zaman zaman rotasyonlarımız olacak. Icardi ve Osimhen gibi iki tane büyük ve önemli oyuncunun birlikte oynama ihtimali her zaman olacak'' ifadelerini kullandı.
Derbiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Buruk ''Derbi bence çok güzel geçti. Orada rakip tribünleri proveke etmenin de anlamlı olmadığını düşünüyorum. Çok da güzel geçti. Maç içinde hiçbir şey olmadı. 1-2 provakasyonun dışında çok da bir şey olmadı. Zaten provakasyonu da hep aynı kişi yapıyor. Ben de hemen içeri geçtim. Bazen o sevinci uzattığınızda rakip takımı proveke ediyorsunuz ve saygısızlık yapmış oluyorsunuz. İçeride sevincimizi gerçekleştirdik. Doğrusu da bu bizim için'' dedi.
Kaynak: internet haber merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı