Galatasaray'da kendine yazık eden oyuncuyu açıkladı: "Konsantrasyonunu kaybetti"

Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Galatasaray'a ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 24.08.2024, 09:35
Galatasaray'da kendine yazık eden oyuncuyu açıkladı:
A Spor yorumcusu  Zeki Uzundurukan, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.
Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Young Boys'un durumuna bakıyoruz, 5 maçtır kazanamıyordu ama Galatasaray'ın kendi haline hiç bakmıyoruz. Bir defa Galatasaraylı oyuncularda bir mutsuzluk var. Şampiyon takım gibi oynamıyor, kötü bir transfer dönemi geçirdiler. Wendel, McTominay, Goretzka gibi isimler düşünülürken Gabriel Sara'ya 5 yıllıktan 40 milyon Euro'luk sözleşme yapılması çok tartışılır. Pasları iyi, top ayağına yakışıyor ama Dries Mertens'in performansını düşürdü. Şut denemiyor, sorumluluk almıyor. Sürekli onun alanına dalıyor ve rolünü çalıyor. Eğer Gabriel Sara ve Mertens benzer özellikliyse iki 10 numara ile oynama hocam. Torreira tek kalıyor.

Açıklanması gereken bazı şeyler var. Transferler neden bu kadar gecikti? Normalde Galatasaray, Avrupa'nın majör liglerinden oyuncu alırdı. Danimarka'nın bekini aldılar. Bana göre Young Boys maçında Elias Jelert fizik olarak ezildi. Bu oyuncuya 9-10 milyon Euro para vermeye gerek yoktu. Türkiye'de aynıları vardı. Michy Batshuayi'yi kenara koyuyorum, panik transferleri yaptılar.

Okan Buruk'a gelirsek de niye ceza aldı? Hakeme itirazdan dolayı ceza aldı. Maçtan sonra da yine yüklendi. Gabriel Sara'nın pozisyonu penaltıydı. Peki oradan skoru 4-2 yapsalar ne olacaktı? Arkadan kontrolsüz müdahale var, bacağını sıkıştırıyorsun. Galatasaray'ın hakeme dua etmesi lazım. Azeri hakem istiyor ama senin maçını yönetince ne olacak? Galatasaray lehine düdükler çalacak mı? Galatasaray'ın hocası böyle konuşmaz. Zaten orada olmadığın için takımın geriye gitmiş, üstüne saha dışı olaylarına girmeye gerek yoktu.

Geçen seneden beri 1000 kere söylüyorum. Bu Abdülkerim Bardakcı neden spor yapıyor? İyice irileşti, dönemez oldu, hızını kaybetti, konsantrasyonunu kaybetti. Kendine yazık ediyor. Bu oyuncunun ekibi yok mu? Diğer taraftan Vcitor Nelsson, geçen sene gitmek istediğini açıklamıştı, sene sonunda sözleşmesi bitiyor. Davinson Sanchez'in sakatlığı var. Derrick Köhn'e bakıyorum, Galatasaray'ı taşıyacak ne özelliği var? Tamam stoperler düzelir de Elias Jelert ve Derrick Köhn ile Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamazsın."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 13 Eylül 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:12
Öğle 12:40
İkindi 16:11
Akşam 18:57
Yatsı 20:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı