Galatasaray'dan ayrılan Tete'den iddialı sözler: Benden gol görecekler

Galatasaray'dan ayrılan Tete'den iddialı sözler geldi. Tete, kulüp kanalına yaptığı açıklamasında "Benden asist ve gol görecekler" dedi.

SPOR 27.07.2024, 17:13
1
Galatasaray'dan ayrılan Tete'den iddialı sözler: Benden gol görecekler
Galatasaray'dan Panathinaikos'a transfer olan Tete, kulüp kanalına açıklamalarda bulundu.
Brezilyalı futbolcu, "Transferimde emeği geçen kulüp başkanına, teknik direktöre ve menajere teşekkür etmek istiyorum. Zor bir transferdi ama her şey yolunda gitti. Yunanistan'ın en pahalı transferi olduğunu biliyorum. Mutluyum ve baskı hissetmiyorum. Takımıma yardım etmek için buraya geldim." dedi.
Yunan temsilcisinin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Brezilyalı futbolcu, "İlgiyi öğrendiğimde ve Panathinaikos projesi hakkında bilgi aldığımda büyük bir mutluluk duydum. Kulübün varlığını öğrendim ve gelmeye karar verdim. Proje bana anlatıldığında başrolde olabileceğimi gördüm. Potansiyelimi ve kalitemi biliyorum." dedi.

Taraftarlara mesaj gönderen Tete, "Beni sahada görmeyi beklemeliler. Benden top sürme, asist ve gol görecekler. Taraftarlarımız benim zafer peşinde koşan bir oyuncu olduğumu anlayacaklar." dedi. Brezilyalı Tete, Galatasaray'dan Panathinaikos'a 4,75 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı