Galatasaray'ı sattığı oyuncusu zengin edecek! Sözleşmesine öyle bir madde koyuldu ki

Galatasaray'ın satışı için anlaştığı genç futbolcusu Emin Bayram'ın sözleşmesine öyle bir madde koyuldu ki bu madde sarı kırmızılılara ilerde servet kazandırabilir. İşte detaylar.

SPOR 30.07.2024, 14:15
Galatasaray'ı sattığı oyuncusu zengin edecek! Sözleşmesine öyle bir madde koyuldu ki
Galatasaray, yeni sezonun çalışmalarına  devam ederken bir taraftan da transfer çalışmalarına devam ediyor.
Sarı kırmızılılar yaz transfer döneminde Michy Batshuayi ve Elias Jalert'i transfer ederken bir yandan da ayrılıklar yaşanıyor.
Sarı kırmızılılar sözleşmesi sona eren Serge Aurier, van Aanholt ve Hamza Akman ile yollarını ayırdı. Genç stoper Işık Kaan Arslan ise Boluspor'a bedelsiz gönderildi. Galatasaray, en büyük satışını ise Tete'yi Panathinaikos'a göndererek yaptı. Okan Buruk'un ekibi Jankat Yılmaz, Baran Aksaka, Kazımcan Karataş, Nicolo Zaniolo ve Mathias Ross'u ise başka takımlara kiraladı. 

Sarı kırmızılılarda bir ayrılık daha yaşanmak üzere, Geçtiğimiz sezon Belçika'nın Westerlo takımında kiralık oynayan Emin Bayram, bu sefer bonservisiyle gidiyor. 
Gazeteci Haluk Yürekli'nin haberine göre Emin Bayram Westerlo'ya 4 milyon euro ve sonraki satıştan %50 pay ile transfer oldu. 

Haluk Yürekli'ye göre Galatasaray’ın geri alma hakkı bulunurken Emin Bayram'ın sözleşmesine Turkiye’de başka kulübe transfer olursa 20 milyon euro ceza maddesi konuldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı