Son Dakika

Galatasaray'ın hedefindeki sağ bek ortaya çıktı! Resmi teklif yapıldı

Galatasaray, sağ bek transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Danimarka temsilcisi Kopenhag, Galatasaray'ın sağ bek Elias Jelert için teklif yaptığını açıkladı.

SPOR 16.07.2024, 14:50
2
Galatasaray'ın hedefindeki sağ bek ortaya çıktı! Resmi teklif yapıldı
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için Danimarka'dan sürpriz bir açıklama geldi. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray'dan teklif geldiğini açıkladı.
Galatasaray, sağ bek pozisyonunda oynayan genç oyuncu için görüşmeleri sürdürüyor. Danimarka basınında yer alan habere göre Galatasaray, Elias Jelert için Danimarka temsilcisine 10 milyon euroluk teklifte bulundu.
Kopenhag'dan yapılan transfer açıklamasında ''Elias Jelert'in Galatasaray Sportif A.Ş.'ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı. F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.'den bir teklif alındığını doğrulayabilir. Taraflar arasındaki görüşmeler halen devam etmektedir ve bir anlaşmaya varılacağı kesin değildir. Nihai bir anlaşmaya varılması halinde bir şirket duyurusu yapılacaktır'' ifadeleri kullanıldı.
21 yaşındaki Kopenhag altyapısında yetişen Elias Jelert, 2023 yılından bu yana Danimarka A Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Ağustos 2024
İmsak 04:30
Güneş 05:56
Öğle 12:46
İkindi 16:27
Akşam 19:26
Yatsı 20:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı