Galatasaray'ın Neymar transferinde İcardi detayı kafaları karıştırdı! 45 Milyon Euro ve İcardi

Galatasaray dünya yıldızı futbolcuyu kadroya katmaya çalışıyor. Al Hilal’le yapılan görüşmelerde İcardi detayı gündeme bomba gibi düştü.

SPOR 27.07.2024, 12:10
1
Galatasaray'ın Neymar transferinde İcardi detayı kafaları karıştırdı! 45 Milyon Euro ve İcardi
Yeni sezonda Galatasaray,  transfer döneminde dünya yıldızı futbolcuların peşine düştü. Sarı kırmızılı takım, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal’de oynayan dünya yıldızı Neymar transferi için düğmeye bastı. 
Sosyal medyada çıkan haberlerde ise Al Hilal takımının Neymar için Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ve üstüne 45 milyon Euro istediği iddiası atıldı. Al Hilal'ın Mauro Icardi'ye 20 milyon Euro maaş vermeyi de gözden çıkarttığı belirtiliyor.
Geçtiğimiz günlerde Brezilya'dan gelen haberler, Santos kulübünün Al-Hilal'de forma giyen Neymar'ı istediği yönündeydi. Santos, Neymar'ın doğup büyüdüğü kulübe geri döneceği iddialarıyla gündeme gelmişti.
Galatasaray, Kasım ayında sol dizinden menisküs ameliyatı geçiren Neymar'ı kadrosuna katmak için Al Hilal'le görüşmelere başladığı ve sağlık raporu istediği iddialar arasında yer alıyor.
NEYMAR'DAN KRİTİK  AÇIKLAMA
Neymar, Santos'a döneceği yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Yıldız futbolcu, "Gelecek yıl Santos'a dönme ihtimalim yok. Söylenenler tamamen yanlıştır, planlanmış bir şey yoktur. Al-Hilal ile sözleşmemin bitiminde bir yıl daha var. Umarım harika bir sezon geçirebilirim," ifadelerini kullandı.
Neymar'ın Galatasaray'a transfer olacağı yönünde yapılan yorumlar hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı