Galatasaraylı Yusuf Demir'in tuttuğu takım ortaya çıktı! İşte forma giydiği fotoğraflar

Galatasaray'ın yıldızı Yusuf Demir'în tuttuğu takım ortaya çıktı. İşte Yusuf Demir'in ezeli rakibin formasıyla çektirdiği fotoğraflar.

SPOR 13.06.2024, 11:40
1
Galatasaraylı Yusuf Demir'in tuttuğu takım ortaya çıktı! İşte forma giydiği fotoğraflar
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 102 puanla rekor kırarak şampiyon tamamladı. Sarı kırmızılı takım yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılacak. 
Yeniden başkanlığa seçilen Dursun Özbek önderliğinde transfer çalışmalarına başlayan Aslan Fofana, Rafa Silva, gibi birçok yıldızı transfer etmek için hamlelerini sürdürüyor.

Bir taraftan gelecek oyuncular ile ilgili çalışmalar devam ederken bir yandan da takımdan ayrılacak futbolcuların durumu belirsizliğini koruyor.
Okan Buruk, önümüzdeki sezon yabancı kuralını da göz önünde bulundurarak, kiralıktan dönen yerli oyuncuları değerlendirmek istiyor.
Galatasaray'da bu sezon tam 21 futbolcu sezonu başka takımda kiralık geçirdi.


Bu oyuncular arasında Nicolo Zaniolo, Yusuf Demir, Yunus Akgün gibi yıldız oyuncular da yer alıyordu. 
Galatasaray'a 2022-2023  sezonu başında Avusturya'nın Rapid Wien takımından 6 milyon euro karşılığında transfer edilen Yusuf Demir, büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Genç futbolcu geleceğe yönelik yatırım olarak transfer edilirken Galatasaray'daki ilk sezonunda sadece 6 maçta süre bulabildi ve gol veya asist üretemedi.
Bu sezon başındaysa İsviçre'nin Basel ekibine kiralanan Yusuf Demir yine beklentilerin çok uzağında kaldı. Genç yıldız adayı bu sezon 13 karşılaşmada şans bulurken 1 gol 1 asist kaydetti.

Sarı kırmızılı camiada ödenen bonservis bedeliyle büyük bir tartışma konusu olan Yusuf Demir'in çocukluk yıllarına ait fotoğraflar ortaya çıktı. Yusuf Demir'in çocukken tuttuğu takım ortaya çıkarken üzerindeki formayla çektirdiği fotoğraflar Galatasaraylı taraftarları çileden çıkardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Haziran 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:14
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı