Gaziantep’teki En İyi 10 Ciğerci

Gaziantep'te ciğerle lezzeti en iyi ürünler ile hazırlanmasıyla biliniyor. Son derece lezzetli ciğer yemek isteyen kişiler belirlediğimiz bu 10 farklı mekanı tercih edebilir.

AİLE 26.06.2024, 03:00
4
Gaziantep’teki En İyi 10 Ciğerci
Gaziantep sadece tatlıları ile değil aynı zamanda yöresel yemekleri ile de biliniyor. Ciğer ve diğer et yemeklerinden bahsedildiği zaman akla ilk gelen yerlerden birisi bu şehir Türkiye için hem gastronomi olarak hem kültür olarak son derece önemli olan Gaziantep en iyi ciğerciler ile öne çıkan bir şehir.

Unutulmaz bir yemek deneyimi yaşamak istiyorsanız, tercih etmeniz gereken lokantalardan birisi Kusleme Et Lokantası. son derece popüler ve nezih bir ortama sahip olması sebebi ile her zaman güler yüzlü hizmet veriliyor. Bunun yanı sıra zengin mutfak kültürüne hizmet eden çok geniş bir menüsü bulunuyor.

Gaziantep'te ciğer yemek denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden birisi Ciğerci Mustafa. Son derece popüler olan bu mekan, günümüzde en sık tercih edilen yerlerin başında geliyor. Özel lavaşları ve aynı zamanda şişe geçirilmiş ciğerleri ile size en doyurucu deneyimi yaşatacak.

Köklü restoranlardan birisi olan Metanet, Gazianteplilerin favorisi olmuş durumda. Ciğer kebabıyla dikkat çeken ve özel lezzetlerini büyük bir ustalık ile hazırlayan lokanta, son derece popüler Metanet Lokantası Gaziantep’in yöresel lezzetlerine yer veren nadir yerlerden biri.

Leziz bir ciğer yemek istediğiniz zaman gitmeniz gereken yerlerden birisi de Halil Usta. Halil Usta uzun zamandır Gaziantep’te ciğer hazırlamaya devam ediyor ve her gün taze bir şekilde hazırladığı yemekleri müşterilerine sunuyor.

Kebap denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden birisi olan Mustafa, günümüzde hâlâ popülerliğini koruyor. Ortalama fiyatlara sahip olması ve Karşıyaka mahallesinde yer alması ile son derece bilinen bir yer. Meşhur lezzetlerinin tadına bakmak ve iyi bir yemek yemek istiyorsanız burayı tercih etmelisiniz.

Yol üstü lezzet durağı olarak benimsenmiş olan Ali Haydar ciğeri ile bilinen bir yer. Özel olarak hazırladıkları ciğerleri ile eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Gaziantep için son derece değerli olması ve uzun yıllardır aynı yerde hizmetini koruması sebebi ile yerlilerin önemsediği lokasyonlardan biri.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yer alan Urfa Ciğer son derece popüler. Öğlen 12.00 civarında açılıyor ve 23.00’e kadar çalışmalarına devam ediyor. Buraya ulaşarak eşsiz bir ciğer deneyimlemek için Atatürk Bulvarı’na gidilmeli.

Haftanın her günü açık olan ciğerci yunus usta gece yarısına kadar uzun çalışma saatleri ile biliniyor. Şair Nebi Sokakta yer alması ve ulaşımın son derece basit olması sebebi ile gün aşırı ziyaret eden birçok Antepli bulunuyor.

Haftanın her günü öğle saatlerinde açılan ve gece yarısına kadar çalışmaya devam eden ciğerci Yener usta, son derece popüler durumda. Seferpaşa’da yer alan Ciğerci Yener Usta, uzun saatler boyunca çalışıyor ve en iyi ciğeri hazırlıyor. Kebap keyfinizi ikiye taşımak istediğiniz takdirde mutlaka Yener Usta’nın hazırladığı özel ciğeri denemelisiniz. Ciğer kebabı ile bilinen Yener Usta özellikle ızgara da yavaş yavaş pişirdiği yemekleri ile tanınıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:56
Akşam 18:34
Yatsı 19:48
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı