Gaziantep’teki En İyi 10 Kebapçı

Gaziantep özel kebap lezzetiyle ön plana çıkar şehirlerin başında geliyor. Burada hayatınızdaki en iyi kebabı yiyebilir ve tekrar ve tekrar Gaziantep’i ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

AİLE 26.06.2024, 03:15
1
Gaziantep’teki En İyi 10 Kebapçı
Türkiye'de kebap denildiği zaman akla ilk gelen şehirlerden birisi Gaziantep gastronomik özellikleri ile ön plana çıkması ve birbirinden lezzetli tatlara yer vermesiyle bilinen şehirler arasında bulunuyor. Kebabı son derece ünlü olan ve birbirinden kaliteli mekanlara sahip olan Gaziantep her zaman leziz yemekler ile öne çıkıyor.

Gaziantep'in Şahinbey bölgesinde yer alan bu özel kebap salonu günümüzün en popüler yerlerinden biri. Gaziantepliler tarafından çok fazla sevilmesi ve kapsamlı menüsüyle dikkat çekmesi sebebiyle popüler olmuş durumda. Özellikle kaliteli yemekleriyle bilinen ve eşsiz tatlarıyla öne çıkan yerlerin başında geliyor.

Gaziantep için vazgeçilmez lokasyonlardan birisi olan mutfak sanatları merkezi, Türk mutfağının en iyi yemeklerine yer veriyor vejetaryen dostu seçeneklerinin olmasının yanı sıra her bir et yemeği helal seçeneklerden oluşuyor. İsterseniz kahvaltı için isterseniz öğle yemeği için tercih edebilir ve yanında istediğiniz içeceği sipariş edebilirsiniz.

Karagöz Mahallesi’nde yer alan Yesemek Gaziantep Mutfağı, en iyi yemeklere yer verir. Uygun fiyatlar ile hizmet veren bu özel restoran en iyi seçenekleri sunuyor. Günlük taze olarak hazırlanan yemekleri her zaman doğal ürünlerden oluşuyor.

Paket servis seçeneği ile de öne çıkan bu özel kebapçı, eşsiz lezzetlere sahip Şahinbey bölgesinde yer alan Lezzet Ciğer ve Kebap İslahiyr’e gitmek için Dere Kenarı Sokak’a ulaşmak gerekiyor. 12.00’de açılan ve gece yarısına kadar çalışan bir restoran.

1897 yılından beri çalışmalarına devam eden İmam Çağdaş Kebap ve Baklava salonu bütün lezzetleriyle öne çıkıyor. Geleneksel yöntemler ile yönetilen bu özel salon beraberinde iyi bir tarihi de getiriyor. Gaziantep tarihine hakim olmak ve aynı zamanda baklava salonunun kendi özel tarihini de öğrenmek için mutlaka burayı tercih etmelisiniz.

Meşhur bir kebapçı arıyorsanız, gitmeniz gereken adres bu özel lokanta olmalı. Tarihi Ciğer Kebapçısı Hacı Arif Çekici, uzun süreler boyunca Gaziantep’te yaptığı çalışmalar ile tanınır hale geldi. Her zaman leziz ve doğal yemeklere yer vermesi ve seçtiği her bir gıdanın özel olmasını önemsemesi sebebiyle meşhur olmuş durumda.

Organize sanayi bölgesinde yer alan ve özellikle bölgesel olarak en çok tercih edilen yerlerin başında gelen bu kebapçı erken saatlerde açılıyor ve neredeyse 24 saat boyunca hizmet veriyor. Uzun saatler boyunca her zaman taze yemek hazırlamaya özen göstermesi ile popüler olmuş durumda.

1972’den beri üretmeye devam eden Kebapçı Halil Usta, Mithatpaşa Mahallesi’nde yer alıyor. Ağızda dağılan özel kebapların tadına bakmak istediğiniz zaman doğrudan burayı tercih etmelisiniz. Son derece popüler olan ve yemeği bittiği an işletmeyi de kapatan Halil Usta en iyi yerlerin başında geliyor.

Kebap yemek isteyen kişilerin en sık tercih ettiği yerlerden birisidir. Bu özel lokanta menüsünün son derece zengin olması ile biliniyor. Çorbadan tatlıya, tatlıdan lahmacuna kadar birbirinden farklı ikramların bulunması, lokantanın en iyi özellikleri arasında bulunur.

Sarıgüllük Mahallesi’nde yer alan Üçler Kebap Lahmacun, tercih etmeyenlerin üzüleceği bir yer. Kebap ve lahmacunun ana adresi olan Üçler Kebap Salonu, en iyi ve leziz yemekler ile öne çıkıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Haziran 2024
İmsak 03:29
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı