Gazze yanarken Trabzon Ganita’da "eğlence geceleri" kepazeliği

Din görevlisi Yaşar Ayazoğlu Gazze işgal altındayken Mescidi aksa yanarken Trabzon Ganita’da gerçekleştirilen "eğlence geceleri"ne sitem etti.

GÜNDEM 29.08.2024, 10:00
2
Gazze yanarken Trabzon Ganita’da
Katil zalim İnsanlıktan nasip almamış canavar İsrail’in Gazze’deki soykırım katliamları hız kesmeden devam ediyor. Böyle bir zaman diliminde Trabzon Ganita’da gerçekleştirilen "eğlence geceleri"ne Din görevlisi Yaşar Ayazoğlu sitem etti.
Oflu Ayaz Hoca adıyla bilinen Yaşar Ayazoğlu bu skandala "İnsanı hislerimiz bu kadar mı söndü. Gazze’den her gün onlarca şehid haberi gelirken, masum savunmasız insanlar orada çaresizlik içinde yalnızlığa terkedilmişken, dünyanın en korkunç canavarı olan vahşi İsrail’in bombaları altında bombalanırken Allah aşkına söyleyin bizler burada nasıl ama Nasıl eğlenebiliriz." sözleriyle veryansın etti.
Yaşar Ayazoğlu Trabzon'daki bu kepazelik hakkındaki şunları söyledi:
Mahrem, namahrem ölçülerini de aşan gayrı İslami eğlencelerin düzenlenmesi acaba hangi anlayışla yapılır İnsan sormadan edemiyor.
Şimdi Gazze yanarken, Gazze’de gencecik bedenler masum bebekler yanarken, yüreklerimiz yanarken, Gazze’de tüm insani değerler yanarken tariflere sığmayan bölesi acıklı bir zaman diliminde eğlence programları düzenlenmek inancımızla, kültürümüzle ve insanı değerlerimizle ne kadar bağdaşıyor.? İnanın düşünüyorum düşünüyorum bir mana veremiyorum,
İnsanı hislerimiz bu kadar mı söndü.
Gazze’den her gün onlarca şehid haberi gelirken, masum savunmasız insanlar orada çaresizlik içinde yalnızlığa terkedilmişken, dünyanın en korkunç canavarı olan vahşi İsrail’in bombaları altında bombalanırken Allah aşkına söyleyin bizler burada nasıl ama Nasıl eğlenebiliriz.
Buradan tüm yetkililere seslenmek istiyorum, Gazze’deki insanlık dramından hiç mı ama hiç mı etkilenmiyorsunuz?
Bu eğlence programlarının düzenlenmesini ve haber olarak neşredilmesini doğru bulmadığımı ve esefle karşıladığımı belirtmek isterim.
Dünyanın En Korkunç, En Vahşi Canavarı İsrail’in Katlettiği Bu Masum Yavruları Görünce Memleketimizde Nasıl Ama Nasıl Eğlence Programları Düzenleyebiliriz, Bunun Bir Vebali Olmayacak mı?
Bir tarafta bunlar;
Bir tarafta Trabzon’da Ganita’da Eğlence Geceleri
Yetkililere İthaf Olunur !!!!
Allah bizlere dinde sebat ihsan etsin, ferasetimizi söndürmesin.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 15 Eylül 2024
İmsak 04:53
Güneş 06:14
Öğle 12:39
İkindi 16:09
Akşam 18:54
Yatsı 20:09
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı