Geniş iç hacimli Dacia Duster için ÖTV muafiyeti başladı! Üstelik sadece 1 milyon TL’yi gözden çıkarmak yetecek

Geniş iç hacmiyle gözde SUV’lardan biri olan Dacia Duster, temmuz ayında kampanyalı bir şekilde satışa çıktı. Peki Dacia Duster kampanya şartları neler? İşte Dacia Duster kampanya şartları ve güncel fiyatları…

GÜNDEM 26.07.2024, 14:15
Geniş iç hacimli Dacia Duster için ÖTV muafiyeti başladı! Üstelik sadece 1 milyon TL’yi gözden çıkarmak yetecek
SUV modellerinin yükselişe geçtiği son dönemlerde geniş iç hacim birçok kişinin otomobil alırken önceliği haline geldi. Geniş iç hacim denince akla gelen ilk modellerden biri olan Dacia Duster, temmuz ayı için de Türkiye’de satışa çıktı. Özellikle bazı kampanyalar ile satışta olan Dacia Duster’ın temmuz ayı fiyatları da belli oldu. Peki Dacia Duster kampanya şartları neler? İşte Dacia Duster kampanya şartları ve güncel fiyatları…

Engelli olan bireylerin yararlandığı bir hak olan ÖTV’siz satış, bazı modeller için geçerli kılınıyor. Bu ay Dacia Duster’ı ÖTV muafiyetine alan dünyaca ünlü marka, 2024 model yılı Duster Extreme TCe 150 bg EDC (GSR1) versiyonu ÖTV muafiyeti avantajıyla 1 milyon 377 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarmış bulunuyor.

Temmuz ayı fiyatları belli olmuş olan Dacia Duster, tabanda 1 milyon 189 bin 900 TL gibi bir rakama oturdu. İşte Dacia Duster temmuz ayı güncel fiyatları:

Her versiyonu için birbirinden avantajlı opsiyonel satışlar yapan Dacia Duster, kendisine özel bir tasarım isteyenlere ek ücretler karşılığında bu opsiyonelleri de sağlıyor. İşte Dacia Duster opsiyonel seçenekleri ve fiyatları:
Expression;

Essential;

Journey;

Extreme;

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı