Gol makinesi Mitrovic, Fenerbahçe'nin yeni yıldızı olacak mı?

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, flaş transferler peşinde. Sarı-lacivertlilerin son hedefi ise Suudi Arabistan Ligi'nde attığı gollerle büyük yankı uyandıran Aleksandar Mitrovic.

AİLE 15.06.2024, 12:15
Gol makinesi Mitrovic, Fenerbahçe'nin yeni yıldızı olacak mı?
Transfer piyasasında hareketlilik başladı. Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için transfer piyasasında adeta fırtına gibi esiyor. Sarı-lacivertli ekip, Suudi Arabistan Ligi’nde rakip ağları sarsan ve gollerine devam eden Sırp forvet Aleksandar Mitrovic’i transfer etmek için kolları sıvadı.
Mitrovic’in Suudi Arabistan’daki performansı, Fenerbahçe’nin transfer listesinde en üst sıralara çıkmasına neden oldu. Transferdeki en çarpıcı detay ise, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun bu transferde etkili bir rol oynuyor olması. İşte detaylar.
Aleksandar Mitrovic, 16 Eylül 1994’te Yugoslavya’nın Semendire şehrinde dünyaya geldi. Futbola Partizan’ın alt yapısında başlayan Mitrovic, burada gösterdiği üstün performansla dikkat çekti ve Teleoptik takımında kendini kanıtladı.
Partizan A takımı ile çıktığı 42 maçta 18 gol atarak Sırbistan Ligi’nin En İyi On Biri’ne seçilen Mitrovic, 2012-13 sezonu sonunda Belçika’nın RSC Anderlecht takımına transfer oldu. Anderlecht ile ilk maçında 2 asist yaparak Belçika futboluna hızlı bir başlangıç yaptı.
Fenerbahçe'nin Mitrovic'i transfer edip edemeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Mitrovic'in transferi gerçekleşirse Fenerbahçe'nin forvet hattı oldukça güçlenecek.
29 yaşındaki Mitrovic, Al Hilal’de geçirdiği bu sezonda 44 maçta 40 gol atarak kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Transfer kulislerinde Fenerbahçe’nin, Mitrovic’i renklerine bağlamak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu konuşuluyor.
Mitrovic’in de Fenerbahçe’ye transfer olma ihtimaline sıcak baktığı ve Jose Mourinho faktörünün bu kararda etkili olduğu söyleniyor.
Sarı-lacivertliler, Mitrovic transferi ile takımın hücum gücünü artırarak gelecek sezona damgasını vurmayı hedefliyor. Taraftarlar bu transfer haberleri ile heyecanlanırken, Fenerbahçe yönetiminin transferdeki kararlılığı ve stratejisi, futbol dünyasında geniş yankı buluyor.
Mitrovic’in transferi gerçekleşir ise Fenerbahçe’nin hücum hattı büyük bir güç kazanacak ve rakiplerine karşı daha da iddialı bir konuma gelecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Haziran 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:14
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı