Gürcan Bilgiç'ten, Antalyaspor - Fenerbahçe yorumu

Fotomaç yazarı Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi ele aldı.

SPOR 30.09.2024, 11:05
Gürcan Bilgiç'ten, Antalyaspor - Fenerbahçe yorumu
Fotomaç yazarı Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.
İşte Gürcan Bilgiç'ten Antalyaspor - Fenerbahçe yorumu:
"Umarum 'inişli-çıkışlı' maçın Fenerbahçe adına sonuncusunu seyrettik. Kazanmasına rağmen oynanan oyunu değil, mücadeleyi ve kaliteyi konuşabiliyoruz.
Fred'in kenarda oturduğu bir müsabakada topu, rakip ceza alanına getiremediler. Antalya'nın baskısında daha çok akıl, çalışma ve plan vardı.
Tek paslarla orta sahayı rahat geçtiler. Ama onlar da ceza alanına akıllıca giremediler. Bir kaos oyunu başladı ve 'atan kazanır' formatına büründü.
Maçın F.Bahçe için anlamında 'kazanmak' öncelik. G.Saray'ın puan kaybettiğini düşündüğünüzde 90 dakikanın tek anlamı kazanmakla olacaktı.
Fred'in kulübede oturtup iki 6 numara; Ambarat–İsmail ile oynamanın da anlamı bu olabilir. Mourinho 'Bir türlü golü atarım ama yememeliyim' dedi mi bilmiyorum. Ama birbirimizle konuştuğumuzda dememiş olabileceği fikrini de kimse savunmuyor.
Bu düz orta saha, Maximin dışında hareketsiz ön taraf, Szymanski'nin sert baskısına destek gelmemesi, her futbolcunun maçı kendi fikriyle yaşadığının da bir belgesi aslında. Bu takıma, her maç önde baskı yapılıyor ama Livakovic'in uzun vurması dışında çıkış planları yok.
Anlaşılabilir bir durum değil. İlk dakikalarda topun çizgiyi geçip geçmediği tartışılır. Görüntülerden iki fikir de kendine kanıt buluyor. Hakemler, 'devam' dediğine göre VAR da çaresiz.
Dzeko'ya ceza alanı içinde darbe var. Hakem Cihan Aydın darbeyi yeterli görmedi. Ama benzer pozisyonda Dzeko, kaleciyle karşı karşıya kalacakken faulü verdi.
0-0 oynanırken geçen sezonlardan aşina taktir haklarını izledik. Fred'in oyuna girmesiyle F.Bahçe başka bir şapka takıyor, oyun kendi anlamını buluyor."
Kaynak: internet haber merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Eylül 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:26
Öğle 12:34
İkindi 15:54
Akşam 18:31
Yatsı 19:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı