Son Dakika

Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Son hava raporu yayınlandı...Sıcaklıklar artıyor

Meteoroloji'den alınan son hava durumu verilerine göre yağışlar Türkiye'yi terk etmeye hazırlanıyor ve hava sıcaklıkları yurt genelinde artıyor. Hafta sonu hava durumu belli oldu.

AİLE 24.10.2024, 08:35
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Son hava raporu yayınlandı...Sıcaklıklar artıyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son hava raporu yayınlandı: Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, , İstanbul, Sinop ve Artvin çevreleri, Kastamonu’nun kuzey ilçeleri, Çanakkale'nin doğusu, Kırklareli’nin kıyı kesimleri ile Balıkesir’in kuzey kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Ülkede yağışların; Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege’de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
Hava sıcaklıklarının ülke genelinde hava sıcaklıklarının 1-3 derece artması beklenmektedir. Rüzgarın ise Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege’de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
24-30 Ekim tarihleri arası hava tahmin haritaları
24 Ekim Perşembe hava durumu tahmin haritası
25 Ekim Cuma hava durumu tahmin haritası
26 Ekim Cumartesi hava durumu tahmin haritası
27 Ekim Pazar hava durumu tahmin haritası
Kaynak: Haber Merkezi
Meteoroloji'den yapılan kuvvetli yağış uyarısında "Yağışların Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı sel, su, baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Ekim 2024
İmsak 05:28
Güneş 06:48
Öğle 12:28
İkindi 15:30
Akşam 17:58
Yatsı 19:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı