Hakan Çalhanoğlu Türkiye'de oynayacak mı? İşte o cevap

A Milli Takım’ın ve Inter’in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, Türkiye’de futbol oynayıp oynamayacağı hakkında çarpıcı cevaplar verdi.

SPOR 18.10.2024, 11:40
Hakan Çalhanoğlu Türkiye'de oynayacak mı? İşte o cevap
A Milli Takım’ın ve Inter’in yıldızı Hakan Çalhanoğlu, oynadığı oyunla kendine hayran bırakmaya devam ederken, Sezon başında Bayern Münih’e gitmesi gündemdeyken transferi gerçekleşmeyen yıldız oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Montella ve kariyeri konusunda değerlendirmeler yaptı.
A Milli Takım Teknik Direktörü Montella ile ilgili övgü dolu sözler söyleyen Çalhanoğlu, İtalyan teknik adamın saha içinde ve saha dışında sıcak kanlı olduğunun altını çizdi. Tecrübeli oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:
Kaynak: Haber Merkezi
Milliyet gazetesinden Bilal Meşe’ye konuşan yıldız oyuncu, “Türkiye’ye dönecek misin?” sorusunu "Kendimle ilgili şunu söyleyebilirim ki futbolda her daim ileriye gitmeyi, iyi olmayı hedefledim. Futbol hayatım nerede, hangi ülkede biter bilemiyorum ama hedefim kariyerimi en güzel şekilde noktalamak. Dilerim bu düşüncem gerçekleşir” şeklinde yanıtladı.
"Takımımızın oyuncu çeşitliliği çok fazla. Hocamız bu çeşitliliği nasıl daha da artırabileceğini düşünerek hareket ediyor. Ama şunu da unutmamak gerekiyor ki, futbol taktiksel bir oyundur. Oynadığımız her rakibe göre farklı oyun, farklı taktikler geliştirerek antrenmanlarımızı yaparız. Bana göre hocamız ve ekibi bu takımı en çok sistemsel anlamda değiştirip, geliştirmiştir. Bizim sistemimizde, oynayan veya oynamayan herkes ne yapacağını ve görevinin ne olduğunu biliyor"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:23
Güneş 06:42
Öğle 12:29
İkindi 15:35
Akşam 18:06
Yatsı 19:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı