Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan: Birkaç yıl içinde İsrail kalmayacak

Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan Gazze'deki mücahitlerin mücadelesini örnek göstererek "Allah'ın izniyle bu haritada İsrail'in yeri olmayacak." dedi.

DÜNYA 06.10.2024, 17:00
Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan: Birkaç yıl içinde İsrail kalmayacak
İstanbul’da düzenlenen "Ümmetin Uyanış Öncüsü Filistin" başlıklı 7. Kuala Lumpur Forumu Konferansı'nın açılışında, Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Hamdan önemli açıklamalarda bulundu.

Hamdan, Filistin direnişinin her geçen gün güçlendiğini belirterek, "Bugün direniş yalnızca Gazze’de değil, Batı Şeria ve Yafa’da da devam ediyor" dedi. Filistin halkının büyük fedakârlıklarla topraklarını savunduğunu vurgulayan Hamdan, direnişin sadece Gazze ile sınırlı kalmadığını ifade etti.

Hamdan, Batı medeniyetinin insan hakları savunusunda başarısız olduğunu ve maddi, manevi anlamda çöktüğünü öne sürdü. Aksa Tufanı operasyonunu ise İslam dünyası için bir dönüm noktası olarak nitelendirdi.

Hamdan, birkaç yıl içinde bölgenin yeni bir haritaya kavuşacağını belirterek, "Bu haritada İsrail’in yeri olmayacak" dedi. Bu sürecin İslam dünyası için büyük bir fırsat olduğunu ve bir daha böyle bir fırsatın uzun süre yakalanamayabileceğini vurguladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 06 Ekim 2024
İmsak 05:12
Güneş 06:31
Öğle 12:32
İkindi 15:48
Akşam 18:22
Yatsı 19:36
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı