Her yere saldırıyor

İşgalci İsrail ordusu önceki gün sur kentine, dün de Lübnan’ın başkenti Beyrut’a hava saldırısı düzenledi.

DÜNYA 21.09.2024, 05:45
Her yere saldırıyor
Dünyanın tepkisizliğinden ve İslâm dünyası liderlerinin etkisizliğinden cesaret alan Siyonist İsrail rejimi, hedef olarak belirlediği her noktaya saldırmaya devam ediyor. Bir asırdır işgalci konumunda bulunduğu Filistin topraklarında 7 Ekim 2023’ten bu yana son yüzyılın tanık olduğu en büyük soykırıma imza atan zalim zalim İsrail rejimi, batıl ideallerini gerçekleştirmek için her türlü şiddeti mubah görüyor.

Hiçbir ülkenin sınır güvenliğine saygı duymayan İsrail; bir yandan casusları aracılığıyla İran’ın içerisine sızarak Müslüman liderlere suikastlar gerçekleştirirken, diğer yandan Suriye’yi savaş uçaklarıyla bombalıyor, Lübnan’a siber saldırılar düzenleyerek onlarca insanı katlediyor. Mısır’ın toprak bütünlüğü için en büyük tehdidi oluşturan İsrail, Ürdün’ün milli güvenliğini etkisiz hâle getirmek için tehlikeli planlarını sinsice uygulamaya sokuyor.

Kendi güvenliğini garantiye almak için, Orta Doğu coğrafyasında iç karışıklıkları tırmandıran Siyonist rejimin, birçok ülkedeki istihbarat birimlerinde derinleşerek sivil yönetimlere karşı darbeler gerçekleştirdiği de gün gibi ortada duruyor.
İsrail’in arsız ve şımarık saldırganlığı karşısında, yaptırım gücü yüksek bir İslâm birliği organizasyonuna duyulan acil ihtiyaç, her geçen gün kendini daha da fazla hissettiriyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 21 Eylül 2024
İmsak 04:59
Güneş 06:19
Öğle 12:37
İkindi 16:03
Akşam 18:45
Yatsı 20:00
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı