Son Dakika

Hyundai’dan bu ay otomobil alana anında 200 bin TL indirim! Özellikle o modele dikkat

Bu ay birden fazla kampanyasıyla otomobil alacakların karşısına çıkmış olan Hyundai, yeni kampanyalarını duyurdu. Peki Hyundai temmuz ayı kampanyaları neler? İşte Hyundai temmuz ayı güncel otomobil kampanyaları…

GÜNDEM 16.07.2024, 15:20
1
Hyundai’dan bu ay otomobil alana anında 200 bin TL indirim! Özellikle o modele dikkat
Otomobil markalarının devam eden kampanyaları, artan otomobil fiyatlarından sonra otomobil alıcıların en sık takip ettiği kampanyalar arasındaki yerini almaya başladı. Her ay birbirinden avantajlı kampanyaları ile otomobil alacakların karşısına çıkan dünyaca ünlü otomobil markaları, temmuz ayının kampanyalarını da peş peşe açıkladı. Son açıklamayı yapan Hyundai, üç ayrı kampanya duyurusu yaptı.
Otomobil alacaklar için temmuz ayında üç ayrı kampanya duyurusu gerçekleştiren Hyundai, kampanyalarına ilişkin ayrıntıları bildirdi. Bazı modelleri için kampanya gerçekleştirmiş olan Hyundai, bu modellerini de kampanya duyurusu içerisinde otomobil alacaklar için paylaştı. Peki Hyundai temmuz ayı kampanyaları neler? İşte Hyundai temmuz ayı güncel otomobil kampanyaları…

İndirim kampanyaları ile bu ay dikkat çeken markalardan biri olan Hyundai, yeni kampanyaları kapsamında bazı modelleri için ciddi fiyat düşüşü gerçekleştirdi. Bu modellerden birini Hyundai KONA olarak duyurmuş olan marka, bu modelinde 87 bin TL indirime gittiğini açıkladı. İndirim kampanyasını 10 Temmuz 2024 tarihi itibariyle başlatmış olan Hyundai, indirimin son gününü ise 31 Temmuz 2024 olarak duyurdu.

Yeni gözdelerinden biri Hyundai H-100 için de bir indirim kampanyası başlatmış olan Hyundai, bu indirim tutarını 200 bin TL olarak belirledi. Diğer indirim kampanyası gibi 10 – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında indirimi geçerli kılan Hyundai, fiyatlar ve kampanya koşullarında değişiklik yetkisini Hyundai Assan’a verdiğini duyurdu.  Kampanyanın katılım gösteren Hyundai yetkili satıcılarında geçerli olduğunu özellikle belirten Hyundai, kampanyanın stoklarla sınırlı olacağının altını çizdi.

Hyundai’den temmuz ayı için Hyundai STARIA modeline özel kampanyalı satış fiyatı geldi. Bu modeli için 1 milyon 660 bin TL’lik kampanyalı satış fiyatı belirlemiş olan Hyundai, bu fiyatın da diğer kampanyaları gibi 10 Temmuz’dan 31 Temmuz’a geçerli olduğunu bildirdi. Özel fiyatın geçerli olacağı versiyon ise Hyundai tarafından Staria 2.2 CRDi Elite AT 4X2 olarak açıklandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Ağustos 2024
İmsak 04:30
Güneş 05:56
Öğle 12:46
İkindi 16:27
Akşam 19:26
Yatsı 20:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı