İkinci kreşini Isparta’da açtı

Sağlık-Sen, çocuklu üyelerinin kreş sorunlarını çözmek için kreş açılışlarına devam ediyor. Sendika, ikinci kreşini Isparta’da açtı. Kâr amacı güdülmeden uygun fiyatlar ile hizmet verecek olan kreşte, çocukların yeteneklerini geliştirmek için atölyeler de düzenlenecek.

GÜNDEM 31.07.2024, 05:20
2
İkinci kreşini Isparta’da açtı
Kamuda çalışan çocuklu sağlık ve sosyal emekçilerinin en büyük sorunlarından biri olan kreş yetersizliği ile ilgili Sağlık-Sen, çözüm adımlarını atmaya devam ediyor.
Çocuklu üyeleri için ilk kreşini Şanlıurfa’da açan sendika, ikinci kreşini Isparta Şehir Hastanesi yakınlarında açtı. Kâr amacı güdülmeden uygun fiyatlar ile hizmet verecek kreşte, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun eğitimler verilecek. Ayrıca, çocukların yeteneklerini geliştirecek atölyeler de yapılacak.

Açılışı gerçekleştirilen ikinci kreş ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mehmet Faruk Doğan, kreş açma faaliyetlerine devam edeceklerini ve tüm Türkiye’de üyelerine hizmet verecek kreşler açmak için çalıştıklarını kaydetti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı