İran, İsrail'i uyardı: Acı bir şekilde tekrar vururuz

İran Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, İsrail'in kendilerine saldırılması durumunda yeniden İsrail topraklarını hedef alacaklarını söyleyerek "saldırırsanız, sizi acı bir şekilde tekrar vururuz" diye konuştu

DÜNYA 17.10.2024, 12:25
1
İran, İsrail'i uyardı: Acı bir şekilde tekrar vururuz
İran’ın 1 Ekim'de İsrail'e balistik füzelerle gerçekleştirdiği saldırının ardından Ortadoğu'da tansiyon hızla yükseliyor. İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik operasyonları bölgedeki gerginliği artırırken, gözler İsrail'in İran'a nasıl bir karşılık vereceğine çevrildi.

İran Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, İsrail'e yönelik sert açıklamalarda bulunarak, herhangi bir saldırı girişimine karşı uyarıda bulundu. Selami, "İsrail'e diyoruz ki, eğer bir hata yapar ve hedeflerimize saldırırsanız, sizi acı bir şekilde tekrar vururuz" dedi.

Selami, İsrail’in savunma sistemlerini delebileceklerini iddia ederek, ABD tarafından İsrail'e konuşlandırılan gelişmiş hava savunma sistemlerinin İran'ın olası bir misillemesini engelleyemeyeceğini söyledi. Ayrıca, İsrail'in zayıflıklarını bildiklerini ve bu durumu İsrail'in de farkında olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Ekim 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:41
Öğle 12:29
İkindi 15:36
Akşam 18:07
Yatsı 19:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı