İsteyen hala 1 milyona alabilir! Ford Puma için Eylül fiyatları

Yenilenmiş görüntüsüyle dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Ford Puma için eylül rakamları geldi. Peki, Ford yeni Puma eylül ayı rakamları ne kadar? İşte Ford yeni Puma güncel fiyatları…

GÜNDEM 04.09.2024, 14:30
İsteyen hala 1 milyona alabilir! Ford Puma için Eylül fiyatları
Ford, Türkiye’de satış yapan otomobil markalarından birisi. Ford, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) rakamlarına göre, en çok satış yapan otomobil markaları arasında yer alıyor. Özellikle de yenilediği Puma ile son dönemlerde birçok otomobil alıcısının markajına girmiş durumda. Ford, yeni versiyonunu satışa çıkardığı Puma’nın eski versiyonunu da satışta tutmayı sürdürüyor. Öte yandan Ford’dan hem yeni hem de eski Puma için eylül ayı fiyatları gelmiş bulunuyor. Peki Ford yeni Puma eylül ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Ford yeni Puma eylül ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları…

Otomobil alıcılarının dikkatini çeken yenilenmiş olan Ford Puma, bu ay 3 farklı versiyon ile satışa çıktı. Hem benzin hem de hibrit bir motora sahip 3 versiyonu bulunan Ford yeni Puma’nın taban fiyatı ise 1,4 milyon TL’yi aştı. İşte Ford yeni Puma eylül ayı satış fiyatları:
·         SUV, 1.0L EcoBoost 125PS, 6 İleri Manuel, Benzin/Hibrit Titanium: 1.464.100 TL
·         SUV, 1.0L EcoBoost 125PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit Titanium: 1.568.000 TL
·         SUV, 1.0L EcoBoost 155PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit ST-Line X: 1.702.200 TL

Otomobil kullanıcılarına hala keyifli bir sürüş hissi veren yenilenmiş versiyonu gibi eski versiyonu da satışta olan Ford Puma için eski versiyonda taban rakam 1 milyon TL’de kaldı. İşte Ford Puma eylül ayı satış fiyatları:
·         SUV, 1.0L EcoBoost 125PS, 7 İleri Otomatik, Benzin Style: 1.319.800 TL
·         SUV, 1.0L EcoBoost 155PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit ST-Line: 1.567.000 TL
·         SUV, 1.0L EcoBoost 95PS, 6 İleri Manuel, Benzin Style: 1.073.900 TL

Ford’un Romanya üretimli araçlarından biri olan Puma için belirlemiş olduğu bu fiyatların geçerli olacağı tarihi aralığı bugün itibariyle kesinleşti. Hem Ford yeni Puma için hem de Ford Puma için belirlenmiş olan bu rakamlar, 1 Eylül 2024 tarihi itibariyle geçerli olacak. 30 Eylül 2024 tarihine kadar bu rakamlardan satışta olacak olan Ford yeni Puma ve Ford Puma, ekim ayında marka tarafından yeniden değerlendirilecek.

Ford, Puma modelinde Sürüşü konforlu ve keyifli hale getirmek için, birbirleriyle uyumlu çalışan bir dizi teknolojiyi bir araya getirdi.
İşte Ford Puma’nın bazı özellikleri:
Ford, Puma modelinde Adaptif Hız Kontrol Sistemi ile seyir hızınızı ve mesafenizi önünüzdeki araca göre otomatik olarak ayarlarken, Trafik Levhası Tanıma Sistemi hız tabelalarını algılayarak sürücüyü uyarıyor.
Acil Durum Manevra Destek Sistemi ile duran veya yavaş giden araçların etrafından dolaşmanıza yardımcı olarak çarpışmaları önler ya da etkisinin azaltılmasına yardımcı olur. 
Puma’da göze çarpan diğer bir özellik ise bariyerler, bisikletler, alçak duvarları dahi gören geri görüş kamerası. Kamera arkanızdaki her şeyi orta konsol ekranında gösteryor.
Puma gözünüzden kaçması mümkün olanları göstermenin yanı sıra, en dar alanlara bile zahmetsizce park etmeyi sağlamak amacıyla sanal çizgil Çapraz Trafik Uyarı Sistemini, Kör Nokta Uyarı Sistemi'nin bir parçası olarak sunuyor.
Yoğun bir cadde ve dar sokaklarda yani park etmenin zor olduğu alanlarda Gelişmiş Otomatik Park Sistemi sayesinde Ford Puma park etmeyi kolaylaştırıyor. Puma’nın hem şık hem de parlak LED ön farları iyi bir ışık hüzmesi üretiyor

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:15
Öğle 12:39
İkindi 16:08
Akşam 18:52
Yatsı 20:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı