Son Dakika

İYİ Parti lideri Dervişoğlu, Devlet Bahçeli'ye kürsüden idam ipi fırlattı

MHP lideri Bahçeli'nin bebek katili Öcalan için yaptığı "TBMM'ye gelsin, DEM'in grup toplantısında konuşsun" sözlerine İYİ Parti lideri Dervişoğlu, idam ipi atarak karşılık verdi.

SİYASET 23.10.2024, 11:40
İYİ Parti lideri Dervişoğlu, Devlet Bahçeli'ye kürsüden idam ipi fırlattı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün grup toplantısında terör örgütü lideri  bebek katili PKK elebaşısı Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamalar ortalığı karıştırdı. 
İYİ Parti'nin Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Bahçeli'ye çok sert tepki gösterirken, İYİ Partili vekillerin sıralarında terör şehitlerimizin fotoğrafları yer aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, kürsüye sağ yumruğu havada çıkarken, yaptığı konuşmada çok sert açıklamalarda bulundu.


Kaynak: Haber Merkezi
Dervişoğlu, konuşmasının sonuna doğru elindeki ip kaldırarak, kürsüden fırlattı. MHP lideri Bahçeli'ye seslenen Dervişoğlu "Buradan Devlet Bahçeli’ye sesleniyorum Abdullah Öcalan’ı asamadınız ama bu milletin hayallerini astınız. Siz bu milletin vefasını astınız bu milletin utanç duymasına neden oldunuz. Ondan sonra da çıkıp diyorsunuz ki bu milattır. Madem ki milattır o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğine kastettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as. 3 hilali bu ihanete araç kılanlar gibi 6 oku da bu gayrimilli mutabakata katma gafletinde olan 31 Mart’ta seçmenin gösterdiği teveccühün verdiği önemi anlamadan Mustafa Kemal’in aziz hatırasını ve cumhuriyeti ve üniter devleti kumar masasındaki bir mirasyedi gibi harcamaya kalkan bir CHP yönetimi ile de karşı karşıyayız. Diyarbakır’a gitmek için Edirne’den izin alacak kadar şaşırmış ve küçülmüşlerdir." diyerek elindeki idam ipini Meclis kürsüsünden attı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 22 Ekim Salı günkü TBMM Grup Toplantısı'nda Öcalan için çağrı yaparak “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini açıklasın. Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenleme yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil ne Edirne, adres İmralı'dan DEM'e uzansın, bu ağır ve tarihi terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. Hodri meydan, buna varız." demişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Ekim 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 12:28
İkindi 15:31
Akşam 17:59
Yatsı 19:14
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı