Karamollaoğlu'dan İzmir'deki doğal gaz patlamasında vefat edenler için taziye

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen doğal gaz patlamasında hayatını kaybedenler ve yaralılar için başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı.

GÜNDEM 30.06.2024, 21:10
Karamollaoğlu'dan İzmir'deki doğal gaz patlamasında vefat edenler için taziye
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İzmir'in Torbalı ilçesinde bir lokantada meydana gelen doğal gaz patlamasında hayatını kaybedenler ve yaralılar için mesaj yayımladı.
Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından başsağlığı ve geçmiş olsun mesajında şu ifadeleri kullandı:
İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşanan doğalgaz patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza şifa diliyorum.
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) June 30, 2024

"İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşanan doğalgaz patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza şifa diliyorum."
İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşanan doğalgaz patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza şifa diliyorum. — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) June 30, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Temmuz 2024
İmsak 03:32
Güneş 05:16
Öğle 12:48
İkindi 16:39
Akşam 20:09
Yatsı 21:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı