Karamollaoğlu'ndan hayati uyarı: Suriye yönetimi ve taraflarla görüşülmeli

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kayseri'de ve Suriye'de yaşanan gerginliklerle ilgili önemli uyarılarda bulunarak çözüm açıklaması yaptı.

GÜNDEM 01.07.2024, 22:30
Karamollaoğlu'ndan hayati uyarı: Suriye yönetimi ve taraflarla görüşülmeli
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kayseri'de ve Suriye'de meydana gelen olaylar sonrasında önemli uyarılarda bulundu.
Karamollaoğlu, Gazze'de yaşanan olaylar olmak üzere sığınmacı konusu üzerinden Türkiye'de ve Suriye'de yaşanan olayların bölgeyi kırılgan hale getirdiğini kaydetti.
Bölgedeki sorunların çözümü için Türkiye'nin Suriye yönetimiyle bir an önce görüşmesi gerektiğine işaret eden Karamollaoğlu, "Suriye'de yaşanan olaylar Suriye yönetimi ve taraflarla görüşerek bir an önce çözüme kavuşturulmalıdır. Yüzlerce yıllık ortak bir geçmişe sahip olduğumuz Suriye ile yaşanacak çatışmanın tek kazananı emperyalizm olacaktır. Olayların provokasyona izin vermeden sağduyu ve itidalli bir yaklaşım ile çözüleceğine olan inancımız tamdır" dedi.
İşte Karamollaoğlu'nun mesajı şu şekilde:

Kayseri'de yaşanan olaylar ve ardından Suriye'den gelen görüntüler son derece vahimdir. İsrail'in Gazze'yi işgaliyle başlayan sürecin ardından yaşanan olaylar; bölgemizin bir kez daha kan gölüne çevrilmek istendiğini göstermektedir. Amerika ve siyonist İsrail'in kanlı elleri,…
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) July 1, 2024

"Kayseri'de yaşanan olaylar ve ardından Suriye'den gelen görüntüler son derece vahimdir. İsrail'in Gazze'yi işgaliyle başlayan sürecin ardından yaşanan olaylar; bölgemizin bir kez daha kan gölüne çevrilmek istendiğini göstermektedir. Amerika ve siyonist İsrail'in kanlı elleri, bütün bölgeyi tehdit etmektedir. İktidarın geçmişten gelen yanlış dış politikası ve göçmen sorununa yaklaşımı, ne yazık ki ülkemizi de kırılgan bir hâle getirmiştir.
Suriye'de yaşanan olaylar Suriye yönetimi ve taraflarla görüşerek bir an önce çözüme kavuşturulmalıdır. Yüzlerce yıllık ortak bir geçmişe sahip olduğumuz Suriye ile yaşanacak çatışmanın tek kazananı emperyalizm olacaktır. Olayların provokasyona izin vermeden sağduyu ve itidalli bir yaklaşım ile çözüleceğine olan inancımız tamdır."
Kayseri'de yaşanan olaylar ve ardından Suriye'den gelen görüntüler son derece vahimdir. İsrail'in Gazze'yi işgaliyle başlayan sürecin ardından yaşanan olaylar; bölgemizin bir kez daha kan gölüne çevrilmek istendiğini göstermektedir. Amerika ve siyonist İsrail'in kanlı elleri,… pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) July 1, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 04 Temmuz 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:17
Öğle 12:48
İkindi 16:39
Akşam 20:09
Yatsı 21:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı