Karamollaoğlu'ndan önemli uyarı: Hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır" dedi.

SİYASET 10.07.2024, 20:30
1
Karamollaoğlu'ndan önemli uyarı: Hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Siyonist İsrail rejiminin 7 Ekim 2023'ten itibaren sürdürdüğü katliam ve soykırımı için önemli uyarı yaptı.
Sosyal medya hesabından "Hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır" açıklaması yapan Karamollaoğlu, "Unutulmasın; İsrail'in hedefi sadece Filistinli çocuklar değil, bütün masumlardır" dedi.
İşte Karamollaoğlu'nun paylaşımı:
7 Ekim'den bugüne okul, hastane ve camii bombalayan siyonist İsrail; bugün bir kez daha okul bombalayarak top oynayan masum çocukları öldürdü.Terör devleti İsrail; insanlığın, hukukun, vicdanın ve barışın katilidir. İlk kurulduğu günden bugüne bölgeye kaos, savaş ve vahşetten…
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) July 10, 2024

"7 Ekim'den bugüne okul, hastane ve camii bombalayan siyonist İsrail; bugün bir kez daha okul bombalayarak top oynayan masum çocukları öldürdü. Terör devleti İsrail; insanlığın, hukukun, vicdanın ve barışın katilidir. İlk kurulduğu günden bugüne bölgeye kaos, savaş ve vahşetten başka hiçbir şey getirmeyen bu hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır. Unutulmasın; İsrail'in hedefi sadece Filistinli çocuklar değil, bütün masumlardır."
7 Ekim'den bugüne okul, hastane ve camii bombalayan siyonist İsrail; bugün bir kez daha okul bombalayarak top oynayan masum çocukları öldürdü.Terör devleti İsrail; insanlığın, hukukun, vicdanın ve barışın katilidir. İlk kurulduğu günden bugüne bölgeye kaos, savaş ve vahşetten… pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) July 10, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı