Kral Charles'ın durumu kötü: Cenaze operasyonu başlatıldı!

Kral Charles'ın kansere yakalandığı ve durumunun ciddi olduğu, sarayda cenaze hazırlıklarının başladığı bilgisi ortaya çıktı. Saray kaynakları, Kral Charles'ın dışarı çıktığında hızla yorulduğunu ve ziyaretlerin kısa sürdüğünü kaydetti. İşte ayrıntılar..

DÜNYA 04.09.2024, 10:40
Kral Charles'ın durumu kötü: Cenaze operasyonu başlatıldı!
İngiltere, Kral Charles ve ardından Kate Middleton'ın hastalık haberleriyle sarsılmış durumda. Kral, kanser teşhisi konulduktan kısa bir süre sonra durumunun olumlu yönde ilerlediği söylendi. Ancak saray kaynakları, Kral için sonunun yaklaştığını ve cenaze hazırlıklarının başladığını belirtti.
Konuya ilişkin Saraya yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, "Cenazesini planlama işi çoktan başladı. Durumu göründüğü gibi değil hatta oldukça tatsız" ifadeleri kullanıldı.
Saraydan yapılan açıklamaya göre, "Saray Charles'ın iyileşmekte olduğu izlenimini veriyor, ancak hala çok hasta. Yine de o bir kral ve saray yetkilileri ölümünün kuvvetli bir olasılık olduğunu bilecek kadar pratikler” bilgisi paylaşıldı.
Kral Charles’ın, Kraliyet görevleri için halkın karşısına çıkmayı sürdürdüğü fakat katıldığı programlarda uzun süre kalamadığı söylenirken, Charles'ın bu etkinliklere helikopterle gittiği aktarıldı.
Kral Charles'ın hastalığı ilerlediği için görevlerin de ağır gelmeye başladığı öğrenildi.
Kral'ın giderek kötüleşmeye başlamasının ardından cenazesine dair detaylar için saray görevlileri çalışmaya başladı. Cenaze programı "Menai Köprüsü Operasyonu" başlatıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:15
Öğle 12:39
İkindi 16:08
Akşam 18:52
Yatsı 20:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı