Krinimal olaylar vahşi cinayetler, sokakta gezen suçlular... Türkiye nereye gidiyor

Türkiye'de son dönemde gündeme damga vuran olaylarda 26 suç kaydı bulunan zanlının bir polis memurunu şehit etmesi ve psikolojik sorunlar yaşayan katilin 2 kadını canice öldürdü. Bugünde 74 yaşındaki bir baba oğlunu öldürdü. Türkiye'de bunun gibi daha birçok olay.. hemen her gün yaşanıyor...

ASAYİŞ 05.10.2024, 13:00
Krinimal olaylar vahşi cinayetler, sokakta gezen suçlular... Türkiye nereye gidiyor
Geçtiğimiz gün İstanbul Ümraniye'de karakoldan firar ettikten sonra kendisini yakalamaya çalışan polis memuru Şenay Yılmaz'ı şehit eden ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti olayından sonra ülke gündeminde büyük yankı uyandıran bir dizi krinimal olay yaşandı. Dün Fatih'te iki kadının katledilmesi ve bugünde bir babanın oğlunu vurması üzerine ülke gündemi biranda karıştı. 

Fatih'teki surlardan atlayarak intihar etmesiyle ilgili çalışma başlatmıştı. Emniyet ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucunda , S.Ç. (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi. Olay sonrasında detaylandırılan soruşturmada bir kadını da canice öldürdüğü ortaya çıktı. 
Vahşi cinayetler işeyen katilin mesleği kasaplık olması dikkat çekti. Saldırganın akıl hastalığı nedeniyle bu yıl içerisinde 5 kez hastanede tedavi gördüğü, hakkında 2 kez kayıp ihbarı verildiği, 1 kez intihara teşebbüs ettiğine dair kayıt olduğu belirlendi.

Antalya'da meydana gelen olayda Hüseyin Ünal (74) ile oğlu Hasan Ünal (43), henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Hüseyin Ünal, tabancayla oğlu Hasan Ünal'a, daha sonra kendi eşi Saniye Ünal'a ateş etti.
Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, başından vurulan Hasan Ünal'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Saniye Ünal ise ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri, Hüseyin Ünal'ı gözaltına aldı.
Kaynak: Haber merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 05 Ekim 2024
İmsak 05:11
Güneş 06:31
Öğle 12:32
İkindi 15:49
Akşam 18:24
Yatsı 19:38
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı