Kurtulmuş’tan Bahçeli’ye nezaket ziyareti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye TBMM’de ki odasında nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret yaklaşık 40 dakikasürerken, birçok konu da masaya yatırıldı. Ziyaret sonrası konuşan Kurtulmuş, yakın zamanda diğer partiler ile de bir araya geleceğini söyledi.

SİYASET 04.09.2024, 04:35
2
Kurtulmuş’tan Bahçeli’ye nezaket ziyareti
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM’de bir görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen görüşmede, yeni anayasa görüşmeleri ve TBMM yeni döneminde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM’deki makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık 40 dakika süren görüşmede birçok konu masaya yatırılırken, görüşme talebinin 30 Ağustos kutlamaları sırasında bizzat TBMM Başkanı Kurtulmuş tarafından Bahçeli’ye iletildiği, MHP liderinin bugüne randevu verdiği belirtildi.

TBMM Başkanlığı tarafından nezaket ziyareti olarak nitelendirilen görüşmede, yeni Anayasa görüşmeleri, Ekim ayında açılacak olan TBMM’de ki yeni çalışma yılında yapılacak çalışmalar ve CHP’nin yapmayı planladığı Can Atalay'la ilgili olağanüstü toplantı çağrısı başta başlıklarının gündeme geldiği aktarıldı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş ziyaret sonrası bir açıklama gerçekleştirdi. Önümüzdeki yasama yılında yoğun bir tempoyu kendilerinin beklediğini ifade eden Kurtulmuş, "İnşallah diğer siyasi partiler ile de görüşmelerimizi sürdürerek 1 Ekim'den itibaren Türkiye'de çok yapıcı fevkalade fonksiyonel bir meclis çalışmasını ortaya koymak için gayret edeceğiz" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:15
Öğle 12:39
İkindi 16:08
Akşam 18:52
Yatsı 20:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı