Medina gemileri yaktı: "Bırakın, gitmek istiyorum!"

Sofyan Amrabat transferini bitiren Fenerbahçe, Cristian Medina için de girişimlerini hızlandırdı.

SPOR 03.09.2024, 14:00
1
Medina gemileri yaktı:
Ön liberoya Sofyan Amrabat'ı alan Fenerbahçe, merkez orta saha transferini de bitirmek için yoğun mesai harcıyor.
Avrupa Ligi için UEFA'ya 5 Eylül'e kadar verilecek listede eksik istemeyen sarı-lacivertliler, Fred'i yedeklemek ve zorlu periyotta zor duruma düşmek istemiyor. Sportif direktör Mario Branco ve Asbaşkan Acun Ilıcalı önderliğinde Boca Juniors forması giyen Cristian Medina'da önemli yol alındı.

22 yaşındaki Arjantinli oyuncu, Fenerbahçe'den Avrupa'nın büyük kulüplerine imza atan isimler referans gösterilerek ikna edildi.
Yöneticiler, "Daha yüksek yerleri ve önemli başarıları elde etmek istiyorsan, bizi seçmelisin" derken Arda Güler'in Real Madrid'e, Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig'e, Kim Min-Jae'nin de şu an da Bayern Münih'te oynamasını örnek gösteriyor.

Bu presle ikna edilen Medina ayrılmak için kulübüne de "Beni bırakın, gitmek istiyorum" baskısı yapmaya başladı. Oyuncunun sözleşmesinde '20 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi yer alırken Boca bu transfer için 15 milyon Euro'da ısrarcı. Fenerbahçe kulübü ikna için 12 milyonluk teklifini 13 milyona çıkardı. Sonraki satıştan pay da teklifte yer aldı.
Kaynak: internet haber merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:15
Öğle 12:39
İkindi 16:08
Akşam 18:52
Yatsı 20:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı