Merakta kalmayın, hemen listeyi kontrol edin! Citroen C3, bu ay da 1 milyon TL’nin altında…

Citroen’in en çok satılan modellerinden biri olan C3 için eylül ayı fiyatları belli oldu. Peki Citroen C3 eylül ayı fiyatları ne kadar? İşte Citroen C3 eylül ayı güncel fiyat listesi…

EKONOMİ 09.09.2024, 01:30
1
Merakta kalmayın, hemen listeyi kontrol edin! Citroen C3, bu ay da 1 milyon TL’nin altında…
Dünyaca ünlü otomobil markalarından biri olan Citroen, bu ayın en çok konuşulan modellerinde vermiş olduğu fiyatlarla dikkat çekti. Bu modellerden biri olan C3 için segmentinin çok altında fiyatlar veren Citroen, 1 milyon TL’nin altında başlayan satış rakamlarıyla gözleri üzerine çevirmeyi başardı. Peki Citroen C3 eylül ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Citroen C3 eylül ayı güncel anahtar teslim satış fiyatları…

Satış rakamları eylül ayı için de netleşmiş olan Citroen C3 için bu ay 4 farklı versiyon satışa sunuldu. Citroen C3’ün bu ayki taban fiyatı ise, 1 milyon TL’nin altında kaldı. İşte Citroen C3 eylül ayı güncel satış fiyat listesi:

Bu ay tüm versiyonları için 2, Feel Bold versiyonuna özel ekstra 1 opsiyon daha sunan Citroen C3’ün opsiyonlarına ilişkin eylül ayı rakamları da netleşti. İşte Citroen C3 eylül ayı opsiyon fiyatları:

Citroen C3’ün geniş hacimli versiyonu olan Citroen C3 Aircross SUV için de beklenen eylül ayı rakamları geldi. İşte Citroen C3 Aircross SUV eylül ayı güncel satış fiyatları:

Citroen C3 Aircross SUV için de birkaç opsiyon sunan dünyaca ünlü marka, bu opsiyonların fiyatlarına ilişkin de açıklama yaptı. İşte Citroen C3 Aircross SUV eylül ayı opsiyon fiyatları:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Eylül 2024
İmsak 04:55
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:07
Akşam 18:51
Yatsı 20:06
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı