Meteoroloji'den kritik uyarı! Şiddetli yağışlar bekleniyor! İşte 12 Ekim hava durumu tahminleri..

12 Ekim 2024 Cumartesi günü için hava durumu tahminleri Meteoroloji tarafından açıklandı. Yapılan uyarılarda, özellikle bazı bölgelerde şiddetli yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar beklendiği belirtildi. İşte 12 Ekim Cumartesi hava durumu tahminleri..

GÜNDEM 12.10.2024, 09:15
2
Meteoroloji'den kritik uyarı! Şiddetli yağışlar bekleniyor! İşte 12 Ekim hava durumu tahminleri..
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü için yayınladığı hava durumu raporunda, vatandaşları bekleyen hava koşulları hakkında önemli uyarılarda bulundu. Raporda, günün genel hava durumu, beklenen yağış miktarları ve sıcaklık değerleri detaylı olarak yer aldı. İşte bölge bölge son hava durumu tahminleri..
Meteoroloji tarafından açıklanan son hava durumu tahminlerine göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara Bölgesi, Batı ve Orta Karadeniz’in yanı sıra Ankara’nın kuzey kesimleri, Çankırı, Giresun, Kars ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışlar özellikle Marmara’nın doğusunda, Batı Karadeniz ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli şekilde gerçekleşecek.

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bölgenin doğusu ile Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri çok bulutlu, Kütahya'nın kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kıyı kesimlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinde sonra Ankara'nın kuzey ilçeleri ile Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri çok bulutlu, gece saatlerinde Orta Karadeniz ve Giresun çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saaatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güneydoğusunda öğle saatlerinde güneybatıdan kuvvetli esmesi bekleniyor.

Az bulutlu ve açık, batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Ekim 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:41
Öğle 12:29
İkindi 15:36
Akşam 18:07
Yatsı 19:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı