Millî Gazete’den Mubo Turizm’e ziyaret

Millî Gazete’den MUBO Turizm’e bir ziyaret gerçekleştirildi.

EKONOMİ 07.09.2024, 04:35
2
Millî Gazete’den Mubo Turizm’e ziyaret
Millî Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Ömer Yüksel Özek, Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Millî Gazete Reklam danışmanları Ali Dikmen ve Halil Çeribaş, Saadet Partisi Genel Merkez Başkanlık Divanı üyesi Fesih Bozan ve oğlu MUBO Turizm Genel Müdürü Muhammet Bozan’ı ziyarette bulundular.
MUBO Turizm’in İstanbul’daki merkezine gerçekleştirilen ziyarette, gazetemizin ve MUBO Turizm’in çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı.
Görüşmede Millî Gazete’ye verdiği destekten ötürü Fesih Bozan’a ve oğlu Muhammet Bozan’a Millî Gazete logolu hediyeler takdim edildi.

MUBO Turizm, 2008’den bu yana müşterilerine uçak bileti, vize işlemleri, otel rezervasyonu ve araç kiralama gibi seyahat hizmetlerinde profesyonel hizmet sunuyor. Hem yurt içi hem de yurt dışı kültürel turlarla keyifli deneyimler yaşatan firma, hızlı ve güvenilir vize işlemleriyle öne çıkıyor. Konforlu ve bütçenize uygun tatil seçeneklerini incelemek için MUBO Turizm’e başvurabilirsiniz. Kendi markaları ile tam yetkili oldukları konsolosluklarda hiç vakit kaybettirmeden işlem önceliği sağlayan MUBO Turizm, müşterileri adına formalite olan işlemleri hallederek kolaylık sağlıyor. TÜRSAB A Grubu Seyahat Acenteliği Belgesi sahibi olan MUBO Turizm, dünyadaki bütün vizeler hakkında bilgi sahibi olan uzman kadrosu ile müşterilerine hizmet sunuyor. MUBO Turizm aynı zamanda Promotürk, Genç MÜSİAD, UTEP gibi dernek ve platformların da üyesi konumunda.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Eylül 2024
İmsak 04:55
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:07
Akşam 18:51
Yatsı 20:06
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı