“Millî Görüş iktidarında D-8 aktif hale gelecek”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayram namazını Ankara, Balgat’ta bulunan Hamidiye Camii’nde kıldı… Karamollaoğlu, namaz çıkışı gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu…

SİYASET 20.06.2024, 04:35
“Millî Görüş iktidarında D-8 aktif hale gelecek”
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve genel merkez yöneticileri, bayram namazını Ankara Balgat'taki Hamidiye Camii'nde kıldı. Namazın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, “Bizi takip eden bütün kardeşlerimizin, bütün İslam âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. En kısa zamanda Gazze'deki kardeşlerimizin de huzura kavuşmasını diliyorum" dedi. 

Gazze’de yaşanan katliama dikkat çeken Karamollaoğlu, böylesi bir vahşete hiç rastlanmadığını belirterek, “Bu vahşeti icra eden İsrail, onun karşılığını mutlaka bir gün görecek. Buna göz yuman, bu vahşeti görmeyen Batı âlemindeki Amerika, İngiltere gibi ülkeler de kendi paylarına düşenleri bir gün hissedecekler, yaşayacaklar. Tabii yüz binlerce hatta milyonlarca Müslüman kardeşimiz dün Arafat’ta bundan sonra da inşallah Kâbe’de üzerine düşenleri yapıp mazlumlar için dua ediyorlar. Cenab-ı Hak, yapılan duaları en kısa sürede kabul buyursun, zalimlerin de zulümlerinin karşılığını da bizlere göstersin. Allah vefat eden kardeşlerimize, yavrularımıza rahmet eylesin. Geride kalanlarında acıları hafifletsin inşallah” dedi.

D-8’in kuruluş yıl dönümünü hatırlatan Karamollaoğlu, D-8’lerin önemine dikkat çekerek, “D-8’ler Erbakan Hoca’mızın hükümetten ayrılmadan önce ifa ettiği bir vazife. Belki de İslam âleminin en önemli kuruluşu. Maalesef D-8’ler üzerine düşen görevi ifa etmiyor çünkü özellikle bu vazifenin ifasında görev alması gereken ülkeler üzerlerine düşen vazifeyi yerine getirmiyorlar. Allah nasip eder de bir gün Millî Görüş iktidar olursa İslam âleminin hatta bu bölgenin huzura kavuşmasının teminatı olan D-8’leri bir an önce aktif hale getirecektir. Sadece siyasi ve askeri yönden değil, ekonomik ve sosyal yönden de D-8’lerin önemi büyük” diye konuştu.

Karamollaoğlu, vatandaşların bayramlarını tebrik ederken, “Bizi takip eden bütün kardeşlerimizin, bütün İslam âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. En kısa zamanda Gazze'deki kardeşlerimizin de huzura kavuşmasını diliyorum" dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Haziran 2024
İmsak 03:29
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı