Minik Narin ölümüyle ilgili sır perdesi aralanıyor! İtiraflar arka arkaya geldi

Diyarbakır'da 8 yaşındaki masum Narin Güran'ın hayatına son veren vahşetin ardındaki sır perdesi aralanıyor. Küçük kızın vahşice öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma, gelen çelişkili itiraflar ile giderek derinleşiyor. İşte ayrıntılar..

GÜNDEM 11.09.2024, 13:05
Minik Narin ölümüyle ilgili sır perdesi aralanıyor! İtiraflar arka arkaya geldi
19 gün süren acı bir bekleyişin ardından bulunun Narin'in cansız bedeniyle ilgili soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları sürerken, sıva ustası Nevzat Bahtiyar'ın çarpıcı ifadeleri, olayın karanlık yüzünü aydınlatmaya başladı. Bahtiyar, Narin'in cesedini ortadan kaldırması için Salim Güran tarafından 200 bin TL para teklifi aldığını iddia etti.
Narin cinayetinde gözaltına alınan amca Salim Güran ise, Narin cinayetiyle ilgili suçlamaları reddederken, soruşturma dosyasındaki bulgular, onun masumiyet iddiasını sorgulatıyor. "Narin Güran'a kim neden zarar verdi?" sorusuna "Ne bileyim ben kim zarar vermiş" şeklinde cevap veren amca Güran, kendisine yöneltilen sorulara tatmin edici cevaplar veremedi. Narin'in DNA'sının sadece kendi aracında bulunması gibi bir detay ise, soruşturmanın en çarpıcı bulgularından biri olarak öne çıktı.
Öte yandan, Narin cinayetinde önemli bir rol oynadığı iddia edilen Nevzat B.'nin oğlu F. B., babasının itiraflarıyla büyük bir şok yaşadı. F.B., babasının, Narin'in cesedini amcası Salim Güran'dan alarak dere kenarına bıraktığını ve bu iş karşılığında yüklü miktarda para aldığını öğrenince büyük bir yıkım yaşadı. "Artık ona baba diyemem" diyen F. B.'nin bu sözleri, olayın ne kadar sarsıcı olduğunu gözler önüne serdi.
8 yaşındaki Narin'in öldürülme sebebinin yanıtı ise hala netlik kazanmadı. Ancak titizlikle yürütülen soruşturmanın odak noktasında şu 4 kritik iddia bulunuyor:
Öte yandan, Narin cinayetinde, cesedin taşındığı araçta bir kişinin daha olup olmadığı sorusu, soruşturmanın merkezine oturdu. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın, aracın arka koltuğunda kimin olduğunu bilmediğine dair ifadesi, soruşturmayı yeni bir yöne doğru sürükledi. Bahtiyar'ın, aracın camlarının siyah olduğu gerekçesiyle bu kişiyi görmediğini söylemesi, soruların cevapsız kalmasına neden oldu.
Diyarbakır ve Malatya'dan görevli 14 kişilik uzman ekip tarafından gerçekleştirilen 11 saatlik otopside, Narin'in sol bacağının diz kapağından koptuğu ve çürüme nedeniyle kesin ölüm sebebinin belirlenemediği ortaya çıktı. Cesetten alınan 91 örnek ve kopan kaval kemiği, detaylı inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı