Mllî Gazete çalışmalarında başarılı olan ilçeye madalya

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı, il genelinde millî gazete çalışmalarında başarılı olan Elmadağ İlçesi Başkanı’na madalya taktı…

GÜNDEM 04.10.2024, 06:05
Mllî Gazete çalışmalarında başarılı olan ilçeye madalya
Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı İl Divan Toplantısı’nda, Ağustos İl Divan Toplantısı’nda başlatılan çalışmalar ile ilgili istatistikler ortaya konuldu. Özellikle Millî Gazete ile ilgili çalışmalarda başarılı olan ve parti çalışmalarının duyurulması ile ilgili topluluk kurulması çalışmalarda öne geçen Saadet Partisi Elmadağ İlçe Başkanı Mevlüt Demir’e Üstün Gayret Madalyası takdim edildi. Demir’e Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Adnan Simit madalyasını taktı.

Üstün gayretlerinden dolayı madalyanın takdim edildiğini ifade eden Tanıtım, Medya ve İletişim başkanı Mustafa Başpehlivan, “Şampiyonlara madalya takılır sloganıyla Elmadağ İlçe Teşkilatımız adına İlçe Başkanı Sayın Mevlüt Demir’e Üstün Gayret Madalyası’nı takdim ettik. Bu madalya sadece Milli Görüş davasına hizmet edenlere verilir sloganı ile diğer ilçelerimizin çalışmalarında da motivasyon sağlamayı amaçladık” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 06 Ekim 2024
İmsak 05:12
Güneş 06:31
Öğle 12:32
İkindi 15:48
Akşam 18:22
Yatsı 19:36
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı