Morata, Fenerbahçe yolunda! Jose Mourinho'ya göz kırptı

Jose Mourinho önderliğinde yeni sezon kampına başlayan Fenerbahçe, transfere de hız verdi. Forvet transferi için ilk hedef olan Alvaro Morata ise sosyal medyada sürpriz bir harekete imza attı.

SPOR 25.06.2024, 11:25
1
Morata, Fenerbahçe yolunda! Jose Mourinho'ya göz kırptı
Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de taraftarlar, transferde patlayacak bombalar için sabırsız. Ancak en çok merak edilen, forvet için kime imza attırılacağı. Listenin başında Alvaro Morata ve Romelu Lukaku var. Ancak Morata isminin daha ön planda olduğu kaydedildi.

Yönetim, Alvaro Morata için Atletico Madrid ile temaslara başlamıştı. Fenerbahçe, pazarlıkları sıklaştırma kararı aldı. Sarı-Lacivertliler, en fazla 10 milyon Euro'luk bir bedele İspanyol devini ikna etmeyi hedefliyor.

Öte yandan yıldız golcünün menajerlik şirketiyle görüşmeler de devam ediyor. Tarafların, senelik 5 milyon Euro maaş üzerinden 3 yıllık anlaşma sağlayabilecekleri belirtildi. Yönetim, işi bitirme noktasına getirip, EURO 2024 sonrası Morata'ya imza attırmayı planlıyor.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'deki ilk idman günü öncesi takım otobüsünden yaptığı 'Sahada olmak için sabırsızlanıyorum' paylaşımı, çok sayıda beğeni alırken, eski öğrencisi Alvaro Morata da paylaşımı beğenen isimler arasında yer aldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Haziran 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:15
Öğle 12:47
İkindi 16:38
Akşam 20:09
Yatsı 21:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı