Naci Görür'den Bingöl depremi için kritik uyarı: Deprem küçük ama yeri can sıkıcı

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Bingöl'de meydana gelen 4,2 büyüklüğünde deprem sonrası "Deprem küçük ama yeri can sıkıcı" açıklaması yaptı.

GÜNDEM 26.07.2024, 22:20
Naci Görür'den Bingöl depremi için kritik uyarı: Deprem küçük ama yeri can sıkıcı
Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Bingöl'de meydana gelen 4,2 büyüklüğünde deprem sonrası sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.
Naci Görür, şunları söyledi:
Karlıova-Serpmekaya/Bingöl’de 4,1 deprem oldu. Deprem küçük ama yeri can sıkıcı. Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz. Buralara yakın yerlerde olan depremler faylardaki stres alanını değiştirebilir diye hep endişe ederiz. pic.twitter.com/rxWVMJgMpO
— Prof. Dr. Naci Görür (@nacigorur) July 26, 2024

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Karlıova olan sarsıntı 11,88 kilometre derinlikte gerçekleşti.
Bingöl Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Saat 18.27'de merkezi Karlıova olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmamıştır. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin." ifadesi paylaşıldı.
"Karlıova-Serpmekaya/Bingöl’de 4,1 deprem oldu. Deprem küçük ama yeri can sıkıcı. Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz. Buralara yakın yerlerde olan depremler faylardaki stres alanını değiştirebilir diye hep endişe ederiz."
Karlıova-Serpmekaya/Bingöl’de 4,1 deprem oldu. Deprem küçük ama yeri can sıkıcı. Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz. Buralara yakın yerlerde olan depremler faylardaki stres alanını değiştirebilir diye hep endişe ederiz. pic.twitter.com/rxWVMJgMpO — Prof. Dr. Naci Görür (@nacigorur) July 26, 2024 pushfn('ads');

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:08
Öğle 12:41
İkindi 16:16
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı