Narin cinayetinde Jandarma komutanı savcının yanına gitti

Diyarbakır'da Narin soruşturması için hareketlilik devam ediyor. Halk TV Muhabiri Ferit Demir, İl Jandarma Komutanı'nın Başsavcı'yı rutin dışında ziyaret ettiğini açıkladı. Demir, yeni gözaltılar olabileceğini söyledi.

GÜNDEM 13.09.2024, 16:05
2
Narin cinayetinde Jandarma komutanı savcının yanına gitti
Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde sekiz yaşındaki Narin Güran'ın katledilip dere altına gömülmesi hakkındaki sır perdesinin aralanma çalışamları sürüyor.
Narin'in annesi ve erkek kardeşi adam öldürmeye iştirakten tutuklandı. Yeni kanıtlar ve itiraflar, Güran ailesinin güvenlik güçlerini yanıltmak için organize bir şekilde hareket ettiğini gösterdi.
Kasten adam öldürmekten tutuklanan amca Salim Güran, işçisi Ramazan Atasoy'la da bir telefon görüşmesi yaptı. “Kız öldü mü Ramazan?” sorusu birçok sorunun cevabı niteliğindeydi.
Diyarbakır Adliyesi önünde Halk TV Muhabiri Ferit Demir son gelişmeleri aktardı. Ferit Demir, İl Jandarma Komutanı'nın Başsavcı'ya makamında ziyaret ettiğini açıkladı. Demir, yeni itiraf ve Adli Tıp'tan gelecek delillerle de yeni gözaltıların olabileceğini belirterek iki yetkilinin görüşmesinin rutin olmadığını söyledi.
Halk TV'de Seda Selek'in sunduğu Neden Sonuç'a bağlanan Demir, "İl jandarma komutanın da başsavcılık makamına gelmesi bunun ilk göstergesi" dedi.
Kaynak: Halk Tv

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı