Narin Güran cinayetinde SİM kart oyunu! Hande Fırat son bilgileri paylaştı

8 yaşında bir cinayete kurban giden Narin Güran’la ilgili gazeteci Hande Fırat yeni bir iddia ortaya attı. Hande Fırat köy içinden bazı kimselerin yalan ihbarlar yaparak soruşturmayı baltaladıklarını söyledi.

GÜNDEM 13.09.2024, 13:15
Narin Güran cinayetinde SİM kart oyunu! Hande Fırat son bilgileri paylaştı
Türkiye’nin kilitlendiği Narin Güran cinayetinde hemen hemen her gün yeni bir durum ortaya çıkarken gazeteci Hande Fırat elde ettiği son bilgileri paylaştı.
Türkiye’nin gündeminden düşmeyen 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili her gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, soruşturma sürecinde köy içinden yapılan sahte ihbarlarla soruşturmanın yanlış yönlendirildiğini açıkladı. Fırat, köydeki bazı isimlerin 19 gün boyunca sahte telefon ihbarları yaptığını ve ardından SİM kartları yok ettiklerini belirtti. Bu durumun soruşturmanın doğru ilerlemesini engellediğini ve köyde karanlık bir ilişkiler ağı olduğunu dile getirdi.
Hande Fırat skandal iddiasıyla ilgili şu satırları kaleme aldı:

Kaynak: Hürriyet
"Nasıl mı? Üst düzey yetkililere verilen brifinge göre, 19 gün boyunca köydeki bazı isimler önce telefon açarak sahte ihbarda bulunuyorlar, böylece soruşturmayı yanlış yönlendiriyorlar, sonra da sim kartları atıyorlar. Bitmedi... Köyün etrafında çingenelerin yaşadığı çadırlar var. İki farklı yerde iki terlik bulundu. İhbar edildi. Narin’in olmadığı ortaya çıktı.
Sim kartı atılan telefonlardan yapılan ihbarlar, iki farklı yere terlik koyan zihniyet, tuhaf karanlık bir birliktelik, değişik ilişkiler ağı, para iddiası, daha da garibi “sonradan gelebilecek soruların yol açabileceği sorunlar zinciri”...
Ne acı değil mi? Tavşantepe diye bir köy varmış, küçücük Narin’i akrabalardan oluşan bu köyde biri ya da birileri boğarak öldürmüş. Türkiye ayağa kalkmış. Aile “dış güçler” demiş.
Siyasiler, yörenin önde gelenleri ailenin gücünden ve öneminden bahsederlerse; onlar da 8 yaşındaki bir yavrunun ölümünü dış güçlere bağlayacak cesareti kendilerinde görürler. Böyle bir organize kötülük insanın tüylerini diken diken yapıyor... Buckle’ın “Suçu toplum hazırlar, suçlu işler” sözü hepimizin aklına kazınsın. Kazınsın ki her tarafın kapkara göründüğü Tavşantepe’ler Türkiye’de olmasın."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı