Son Dakika

Narin Güran cinayetinde yeni tutuklamalar: Sayı 10'a ulaştı!

Diyarbakır'da meydana gelen Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak, aralarında çocuğun annesi, ağabeyi ve amcasının da bulunduğu 12 şüpheli mahkemeye sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından 8 şüpheli tutuklanırken, 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişmeyle birlikte, olayla ilgili tutuklu sayısı 10'a yükseldi. İşte ayrıntılar..

GÜNDEM 13.09.2024, 09:05
Narin Güran cinayetinde yeni tutuklamalar: Sayı 10'a ulaştı!
Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkemeye sevk edilen 12 şüpheliden 8'i hakkında tutuklama kararı verilirken, 4 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı. Bu kararlarla birlikte, olayla ilgili tutuklu sayısı 10'a ulaştı. Şüpheliler arasında çocuğun yakınları olan anne, ağabey ve amca da bulunuyor.

8 yaşındaki Narin Güran cinayeti kapsamında sürdürülen soruşturmada, 2 Eylül'de gözaltına alınan amca Salim Güran ve Narin'in cesedinin bulunmasının ardından gözaltına alınan komşu Nevzat Bahtiyar'ın da tutuklanmasıyla, cinayetle ilgili tutuklu sayısı 10'a ulaştı.
21 Ağustos'ta tarihinde Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve dün jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye getirilerek nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan, Narin Güran'ın annesi Yüksel (44), ağabeyi Enes (18), amcası Fuat Güran (41), kuzenleri Muhammet Kaya (23) ve Birsen Güran (19), yengesi Maşallah Güran (46), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Selim Atasoy (40) tutuklandı.
Anne Yüksel ve ağabey Enes Güran "Kasten öldürme suçuna iştirak etmek", amca Fuat Güran "Suç delillerini yok etmek", diğer 5 şüpheli ise "Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.Şüphelilerden, Narin'in amcası Kurtuluş ve Ömer Faruk Güran ile kuzeni Melike Güran ve Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen R.A. (15), adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Mahallede imamlık yaptığı öğrenilen bir şüpheli de 11 Eylül'de jandarmadaki işlemlerin ardından serbest bırakılmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı