Narin Güran olayının 17. gününde yeni bir detay! Narin'in arkadaşı ne anlattı? İşte Narin'in son sözleri..

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ı bulma çalışmaları 17. güne ulaştı. Yoğun arama çalışmalarına rağmen henüz bir sonuç alınamadı. Son olarak Narin'i gören arkadaşının ifadesi, olayla ilgili yeni detayları ortaya çıkardı. İşte haberin ayrıntıları..

GÜNDEM 06.09.2024, 09:35
13
Narin Güran olayının 17. gününde yeni bir detay! Narin'in arkadaşı ne anlattı? İşte Narin'in son sözleri..
8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolduğu günden itibaren geçen 17 günde, arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ancak küçük kız henüz bulunamadı. En son Narin'i gören arkadaşının ifadesi, olayla ilgili önemli bir eksik parçayı tamamladı. Arkadaşının anlattıklarına göre, Narin son olarak "Oyun oynayalım" teklifini reddetmişti. İşte Narin Güran olayında son gelişmeler..

21 Ağustos 2024 tarihinde öğleden sonra saat 13.50 sularında camide verilen kursa gitmek için evden çıkan Narin Güran, o gün en son 18.47'de görüldü. Ailesinin 19.30'da başlattığı arama çalışmalarıyla birlikte, Narin'in kaybolduğu 43 dakikalık süreçteki detaylar merak konusu oldu. Özellikle, en son 18.59'da bölgede görülen amcanın tutuklanmasıyla birlikte, olayla ilgili yeni sorular ortaya çıktı.
Narin Güran'ın kaybolduğu gün, arkadaşının ifadesine göre, ikili arasında kısa bir sohbet yaşandı. Ancak Narin'in son olarak 18.47'de görülmesi ve amcanın 18.59'da bölgede görüntülenmesi, olayla ilgili önemli bir zaman dilimini ortaya çıkardı. Bu 43 dakikalık süreçte neler yaşandığı, soruşturmanın en önemli sorularından biri haline geldi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, kaybolan Narin Güran'ın en son görüldüğü anlara dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Narin ile görüntüsü 18.47’de kameralara takılan M. adlı arkadaşı da en son ne konuştuklarını anlattı. M. psikolog ve pedagoglar eşliğinde dinlenen M. isimli arkadaşının anlatımına göre M. Narin’e “Oyun oynayalım” dedi. Narin ise “Çok yorgunum, oynamayalım” diyerek oradan ayrıldı. Bu görüşmenin gerçekleştiği sırada sadece Narin'in arkadaşı kamerada görünüyordu.

Aramaların 13. gününde ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ ve ‘kasten öldürme’den tutuklanan amca Salim Güran, ifadesinde olay günü saat 16.50 ile 19.00 arasındaki köyde neler yaptığını detaylarıyla anlatamadı.
Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler, Narin’in kaybolduğu gün saat 18.47’de son kez görüldüğünü ortaya koydu. Olay yerinden yaklaşık 12 dakika sonra ise amcasının arabası bölgede görüntülendi. Amca, soruşturma kapsamında sorulan sorulara genellikle “hatırlamıyorum” şeklinde cevap verirken, telefonunu neden kapattığına dair verdiği açıklamalar da tutarsız bulundu. Yapılan incelemelerde, amcanın aracında Narin’in DNA profiline rastlandı. Ancak bu DNA izinin kan, tükürük veya başka bir vücut sıvısından kaynaklandığı henüz netlik kazanmadı. Ayrıca, amcanın telefonunda silinen kayıtları geri getirmek amacıyla özel bir yazılım kullanılıyor.
Kayıp Narin Güran'ı bulma çalışmaları kapsamında ekipler, umutlarını yitirmeden arama çalışmalarını sürdürürken, son olarak, Narin'in mezarlıkta olabileceği ihtimali üzerine, özellikle yeni defnedilen mezarlar üzerinde detaylı inceleme yapıldı. Yeraltı görüntüleme cihazıyla  yapılan aramalarda Narin'e dair herhangi bir ipucu bulunamadı.
Kaynak: Hürriyet

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:15
Öğle 12:39
İkindi 16:08
Akşam 18:52
Yatsı 20:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı