Narin'in ablasının ölümü hakkındaki sır ortaya çıktı! Dosya yeniden açıldı

Diyarbakır'da 19 gün boyunca aranan Narin Güran'ın cansız bedenime ulaşılmıştı. Minik Narin'in 2009'da hayatını kaybeden ablası Tülin Güran’ın hakkındaki sır perdesi aralandı. Soruşturma kapsamındaki ölüm raporu ortaya çıktı.

GÜNDEM 12.09.2024, 08:35
Narin'in ablasının ölümü hakkındaki sır ortaya çıktı! Dosya yeniden açıldı
Günlerdir ülke gündeminden düşmeyen minik Narin'in 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılmış, kayıp olarak açılan dosya cinayet dosyasına çevrilmişti. Soruşturma kapsamında birçok basın organında Narin Güran’ın ablası Tülin Güran'ın ölümü hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı. Narin soruşturması kapsamında 2009 yılında hayatını kaybeden ablası Tülin Güran'ın ölümü hakkındaki dosya tekrar açılarak soruşturmaya dahil edildi. 
Narin Güran soruşturmasını yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, 2009 yılında hayatını kaybeden Tülin Güran'ın ölümü hakkındaki soruşturma kapsamında  Tülin Güran’ın tedavi gördüğü ve vefat ettiği Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nden tüm tetkik ve dosyaları göndermesini talep etmişti. Hastane yönetimi, 2009 senesinde kayıtlar dijital olarak tutulmadığı için belgeleri kâğıda basılı vaziyette iletti.
Gazete Duvar’ın haberine göre, bedensel engelli olan abla Tülin Güran, 2009 yılında 5 yaşındayken zatürre nedeniyle Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada hayatını kaybetti.
Tülin Güran'ın hastanedeki ölüm raporunda ise ölümünde herhangi bir şüpheli durum veya travma bulgusuna rastlanılmadığı yer aldı. Basına yansıyan birçok haberlerde abla Güran’ın merdivenden düşerek öldüğü iddia edilmişti. Ancak soruşturma kapsamında ölüm nedeni hastane raporuyla ortaya çıktı. Bir diğer yandan Tülin Güran'ın vefat tarihi bazı haberlerde 2019 bazılarında da 2009 olarak gösterilmişti.
Hastane kaynakları ise abla Güran’ın 2009 tarihinde vefat ettiğini açıkladı.
Kaynak: Gazete Duvar

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:57
Güneş 06:17
Öğle 12:37
İkindi 16:05
Akşam 18:48
Yatsı 20:03
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı