Narin'in ölümünde 10 dakika sırrı! İfadesi ortaya çıktı, ahırda ne gördü?

Narin Güran'ın ölümü ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Küçük kızın ölümünde 10 dakika sırrı dikkat çekerken önünden geçtiği ahırda ne gördüğü merak konusu oldu,

GÜNDEM 13.09.2024, 19:10
5
Narin'in ölümünde 10 dakika sırrı! İfadesi ortaya çıktı, ahırda ne gördü?
Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra derenin içindeki bir çuvalın içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Küçük kızın ölümünde 10 dakika sırrı dikkat çekerken önünden geçtiği ahırda ne gördüğü merak konusu oldu, işte detaylar...
8 yaşındaki Narin Güran 21 Ağustos günü Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’ân kursundan dönerken kayboldu. Sonrasında tüm Türkiye minik yavruyu bulmak için seferber oldu. Kahreden haber arama çalışmalarının 19. gününde geldi. Talihsiz kız evinin 3 kilometre ötesindeki bir derenin içinde bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı, amcası ve annesinin de aralarında yer aldığı 10 kişi tutuklandı. Narin'in cesedinin bulunmasından sonra emniyet güçlerine giderek itirafçı olan Nevzat Bahtiyar olayın başından beri amcayı suçladı. 3 sayfalık ifade de dikkat çeken detaylar yer aldı, küçük kızın 10 dakika içinde öldürüldüğü üzerinde durulurken ahırda ne gördüğü merak konusu oldu. 
Sabah'ta yer alan haberde Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili cesedi taşıyan Nevzat Bahtiyar ifadesinde Narin'in amcası Salim Güran'ın kendisine Narin'in evlerinin yanında bulunan ahırın önünden seslendiği anlatması tüm dikkatleri ahıra çevirdi.

Narin'in cansız bedenini amca Salim Güran'dan aldığını dile getiren Bahtiyar, tehdit ve 200 bin lira karşılığında küçük kızı dereye gömdüğünü açıklamıştı. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları tarafından 3 sayfa ifadesi alınan Bahtiyar, cinayetin nasıl işlendiği ve nedeniyle ilgili önemli iddialar ortaya attı.

Cinayetin nasıl ve neden işlediğiyle ilgili Nevzat Bahtiyar ikinci kez alınan ifadesinde şu ifadelere yer verdi; "Muhtar amca Salim, cesedi bana vermeden önce Narin'in evlerindeki ahırın yanından bana seslenerek 'seninle işimiz var, hazırlan evden çık' diye bağırdı.

Salim'in hem Narin'in annesiyle hem de amcasının eşiyle ilişki olduğu biliniyordu. Muhtemelen Narin evlerine girerken annesi ve amcasını ahırda uygunsuz bir halde gördüğü için öldürüldü. Cesedin yanında Narin'in terliklerini de amcası bana verdi. Bu da Narin'in dışarda öldürüldüğünü gösteriyor. Narin'in sağ kulağının arkasında boyun bölgesinde ip izine benzer bir kızarıklık gördüm."

Bahtiyar ifşaatlarında Salim Güran'ın olay esnasında kendisini ilk olarak tepeden çağırdığı noktanın Narin'in babası Arif Güran'ın ahır olarak kullandığı yerin yanı olduğunu belirterek "Salim Güran, Narin'in annesinin de aralarında bulunduğu biriyle ahır bölgesinde uygunsuz ilişki yaşanmış olabilir.
Bu sırada da kuran kursundan dönen Narin Güran'ın patika olan yolu kullanıp evine gitmesi üzerine direkt karşısında evin ahırı olarak kullanılan bölümünde bir şeyler görmüş olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca olayda Narin'in terlikleriyle birlikte Salim Güran tarafından yanıma getirilmesi de Narin'in dışarıda yani evinin dışında öldürüldüğünü göstermektedir. Ben er yada geç bu olayın açığa çıkacağını ve Narin'in cesedinin bulunacağını biliyordum" dedi.
Nevzat Bahtiyar'ın bu ifadelerinin ardından soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları tarafından zanlıya yer gösterme işlemi yapıldı. Buna göre Narin, Kuran Kursundan çıktıktan sonra mahallelerinde bulunan okulun önünde güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Saat 15.15 sıralarında güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Narin'in okulun önünden evlerine giden patika yola döndüğü görüldü. Narin, patika yoldan evlerine doğru tepeye çıktığında ise karşısına ilk gelen manzara ahırın kapısı oldu.

Narin'in evlerine girmeden önce ahırda gördüklerinin onun öldürülme nedeni olduğu üzerinde duruldu. Soruşturma birimlerinin bu kapsamda çalışmalarını yürüttüğünü öğrenildi. Narin'in 15.20 ile 15.30 aralığında öldürüldüğü tahmin ediliyor. Çünkü Narin'in cesedini taşıyan kırmızı araç 15.40'da dere kenarında güvenlik kamera görüntülerine takılmıştı.

Saat 15.15 sıralarında güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Narin'in okulun önünden evlerine giden patika yola döndüğü görüldü.
Narin, patika yoldan evlerine doğru tepeye çıktığında ise karşısına ilk gelen manzara ahırın kapısı oldu. Narin'in evlerine girmeden önce ahırda gördüklerinin onun öldürülme nedeni olduğu üzerinde duruldu.
Soruşturma birimlerinin bu kapsamda çalışmalarını yürüttüğünü öğrenildi. Narin'in 15.20 ile 15.30 aralığında öldürüldüğü tahmin ediliyor. Çünkü Narin'in cesedini taşıyan kırmızı araç 15.40'da dere kenarında güvenlik kamera görüntülerine takılmıştı.

Kaynak: sabah

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı